vrijdag 16 september 2016

Vtwonen bedbank

De beste Slaapbanken vind je hier. Bestel eenvoudig en snel online! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Vtwonen bedbank

Houdt jouw zoon of dochter ervan om met vriendjes en vriendinnetjes te kletsen en te relaxen op zijn of haar slaapkamer? Maak dan een fijne loungeplek met een bedbank. Een multifunctioneel meubel die overdag fungeert als bank en ’s nachts als bed.


Een stapel kussens erop en de gezellige vriendinnenavondjes kunnen beginnen! Doordat de zijkanten van een bedbank hoger zijn dan een normaal be kun je een gezellig zithoekje op het bed creëren. Lekker relaxen, tv kijken of hangen met vrienden, het kan op de Dennis bedbank. Avonds gebruik je hem gewoon als bed.


Vtwonen bedbank

De Woood Bedbank is eenvoudig in elkaar te zetten met de meegeleverde handleiding. Voor levering op de Waddeneilanden gelden speciale voorwaarden. De Hopper bedbank van Coming Kids is met zijn robuuste uitstraling geschikt voor de stoere tienerkamer. Het vtwonen Kids Cargo Bed is hier een mooi voorbeeld van. Deze houten bedbank is in zekere zin een stapelbed en kun je snel omtoveren tot twee lage bedden.


Kies in de logeerkamer annex werkkamer voor een bed dat je ook kunt gebruiken als bank. Zo maak je de ruimte écht multifunctioneel! Met de Flexa Popsicle Bedbank heb je een stoer bed voor de kinderkamer dat jarenlang meegaat. Dankzij de vrolijke kleuraccenten krijgt het bed een leuk en speels uiterlijk.


Doen de poten van deze bedbank jou ook denken aan ijsstokjes? Woood Dennis Bedbank vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf € voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! Is het een be een bank of toch een sofa? De Bloomingville Bulky Daybed bedbank is het eigenlijk alle drie, maar het is wel duidelijk dat de Bulky zich niet in een hokje laat stoppen. Eén ding is zeker: je kan er heerlijk comfortabel op chillen!


Voor jongens zijn er ook twee uitvoeringen, maar dan in het blauw. De bedden zelf zijn tevens bewerkt met een witte beits. De hoogslaper Blue heeft een donkerblauwe bekleding van de bedbank. Laat die onverwachte logés maar komen!


Vtwonen bedbank

Met deze compacte Kave Home Tupana bedbank ben jij voorbereid op elke spontane of geplande logeerpartij. Dan tover jij het bed in een handomdraai weer terug in een stijlvol bankje. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! VTwonen bij Smulderstextiel.


De Jade Bedbank van Woood is perfect voor de tienerkamer. De bedbank is gemaakt van grenen en wordt excl. Een bedbank voor kinderen Bedbank vtwonen Voor alle hippe zesplussers die toe zijn aan 'echte' meubels en kekke accessoires. Heb je een redelijk rustige en. Het ledikant wordt inclusief lattenbodem en exclusief matras geleverd.


Vtwonen bedbank

Wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.


DIY-ideeën, wooninspiratie en ruim 45.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts