dinsdag 20 september 2016

Elektrische rolluiken motoren

Elektrische rolluiken motoren

Bespaar tot wel via kiesproduct. Geniet van je rust met de ultrastille motor voor rolluiken , de Somfy SSO RS100. Deze motor heeft een regelbare soft startstop-functie, wat ideaal is voor elektrische rolluiken in je slaapkamer bijvoorbeeld. Gewoon lekker rustig wakker worden. Onze motoren voor elektrische rolluiken Onze rolluikmotoren met Somfy Radio Technology (RTS) of io-homecontrol, bedrade aansluiting of op zonne-energie, vervangings- en vernieuwingssets.


Elektrische rolluiken motoren

Bekijk hier onze selectie motorsystemen voor rolluiken. Het is niet moeilijk om een rolluik elektrisch te maken, als je maar de juiste onderdelen hebt én je weet wat je moet doen. In deze video zie je welke onderdelen je nodig hebt. Wil je meer informatie, of heb je vragen? Elektrische rolluiken motoren.


De werking van elektrische rolluiken is eigenlijk vrij eenvoudig. Door het installeren van een elektrische motor in de rolluiken hoef je ze namelijk niet meer te openen of sluiten met een draaistang of optrekband. De elektrische motor zorgt telkens voor een vloeiende opening en sluiting van de rolluiken. Rolluik motorsets: Rolluik motorsets. Onze rolluik motorsets bestaan uit een buismotor inclusief bijbehorende accessoires: bediening naar keuze, buisaanpassing, motorsteun en stekker.


Deze complete sets zijn extra voordelig en bevatten alle toebehoren die u nodig heeft om uw rolluik elektrisch te kunnen bedienen. Wij hebben rolluikmotoren en buismotoren vanaf € 510. De prijs van een rolluikmotor wordt bepaald door het toerental en het motortype.


Sommige motoren zijn alleen geschikt voor elektrische rolluiken , terwijl andere buismotoren ook gebruikt kunnen worden voor rolhekken en zonneschermen. Soorten bediening voor elektrische rolluiken. Met elektrische rolluiken kiest u voor gemak en extra veilighei maar wat voor keuzes heeft u op het gebied van elektrische bediening en wat doet iedere keuze met de prijs? Allereerst heeft u een buismotor nodig.


Welkom op onze webshop voor rolluik motoren en zonwering onderdelen. Wilt uw uw rolluik , screen of zonwering elektrisch maken of bent u op zoek naar een onderdeel dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alle BREL motoren die wij leveren zijn sinds kort volledig homewizard compatible, dus op afstand aan te sturen. Is de rolluikmotor stuk of wilt u graag van uw hand bediende rolluik een elektrisch rolluik maken? Bestel dan online uw rolluikmotor.


Ons assortiment strekt zich uit van de Somfy Solus motor tot de Somfy Oximo RTS motor. Kenmerk van deze motor is dat de prijs zeer scherp is. Via een ingebouwde motor worden de elektrische rolluiken geopend en gesloten. Om de elektrische rolluiken te bedienen, wordt er gebruikt gemaakt van een schakelaar. De draaischakelaar is het eenvoudigst: middels een draaiknop kunt u het rolluik bedienen en.


Elektrische rolluiken motoren

Er zitten heel wat verschillen tussen de rolluik motoren. Maak zelf uw handbediende rolluik elektrisch bedienbaar! Hierbij een overzicht ervan. In een as van 40mm is de maximaal verkrijgbare trekkracht 13NM. Mocht dit niet sterk genoeg zijn, dan kunt u mogelijk de as vervangen in uw rolluik.


Maak uw bestaande rolluik elektrisch met een van onze motor sets. Op de motoren van ons huismerk (Brel) geven wij maar liefst. Dit betekent dat de motor doorgeeft waar het product zich bevindt.


Elektrische rolluiken motoren

Naast de handmatige bediening worden rolluik motoren steeds populairder. De Somfy Solus motor is geschikt voor bediening d.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts