woensdag 28 september 2016

Screens binnen

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Screens omvatten een verticaal hangende ‘ screen ’, oftewel scherm, die langs de gewenste opening (ramen of deuren) gemonteerd kan worden. Screens voorkomen temperatuurstijging in uw woning en beschermen daarnaast tegen storende lichtinval. Ze houden dus de zon tegen en de warmte buiten, waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is. Een screen is de perfecte oplossing als je weinig ruimte hebt.


Screens binnen

Screens worden geleverd met glasvezeldoek, dat een opengeweven structuur heeft, waardoor doorkijk van binnen naar buiten mogelijk is. Binnenvallend zonlicht en warmte worden tot gefilterd. Al onze screens worden op maat. Het windvaste ritsscreen combineert design met grote windbestendigheid en is ook beschikbaar op grotere raamhoogtes.


Door de keuze uit verschillende modellen, ben je met dit screen altijd verzekerd van een passende oplossing. Screens zijn echter niet verduisteren uw huis blijft dus lekker licht. Een bijkomend voordeel van screendoeken is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar dat voorbijgangers niet naar binnen kijken.


Screens binnen

Naast zonwering profiteert u dus ook van een stukje extra privacy. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Indoor screens worden met een inox bevestigingssysteem discreet gemonteerd op het plafon de muur of het raamkozijn en kunnen een glasoppervlak tot 18m² zonvrij maken. Screens buiten zijn een onopvallende vorm van zonwering.


Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm. Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis. Brustor biedt een uitgebreid gamma zonwering screens aan voor verschillende toepassingen. De screens werken niet enkel verduisteren ze creëren ook de gewenste privacy.


Screens binnen

Windvast, insectenweren verticaal of horizontaal, binnen of buiten, met kabelgeleiding, boven een veranda,. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken.


U vindt op onze Webshops namelijk de grootste collectie buiten en binnen - zonwering, en nog veel meer. Zeer betaalbaar, overzichtelijk en snel aan huis geleverd door onze bezorgdienst. Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan zijn screens een goede keuze voor u. Een fijne eigenschap van screens is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt. Bespaar tot wel via kiesproduct. De screen kan tussen de muur worden geplaatst als het beschermingsmateriaal aan de achterkant van de screen is verwijderd.


Trek de band of de elektrische kabel naar binnen en hang de screen op de juiste plaats. Controleer of de screen waterpas hangt. Schroef de schroeven door de gaten in de geleiders in de muur. Dan zijn de Brustor zonwering screens een praktische en elegante oplossing.


Onze screens werken niet enkel verduisteren ze creëren ook de gewenste privacy. Na jaren research kunnen we u een compleet assortiment screens aanbieden, in verschillende formaten en afwerkingen. U kunt kiezen uit diverse licht doorlatende en verduisteringsgradaties. Zonweringsscreens hebben een doorzicht van donker naar licht. Als de zon schijnt kunt u dus gewoon naar buiten blijven kijken.


Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy. Screens hebben verschillende belangrijke voordelen voor u én uw woning of overkapping. Zo bieden screens de mogelijkheid om uw huis naar eigen wens te verduisteren. Houdt hier ook rekening mee bij de keuze van de kleur van uw zonwering. Een donkerkleurig scherm zal namelijk veel minder zonlicht doorlaten dan een scherm met een lichte kleur.


Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Het prettige van een ritsscreen is dat u toch naar buiten kunt kijken terwijl u geen last heeft van eventuele inkijk naar binnen toe. Ambiance heeft een compleet assortiment raambekleding.


Van rolgordijnen, jaloezieën tot shutters. En wij werken samen met merken van zeer goede huize zoals Luxaflex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts