donderdag 29 september 2016

Plastic tapas bakjes

Voor 13:bestel vandaag verzonden! Nergens goedkoper en alle maten! Vind plastic bakjes het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt!

De drie kleinere plastic bakjes hebben dezelfde doorsnede en kunnen derhalve met eenzelfde deksel worden afgesloten. Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Daarmee spaart u weer opslagruimte. Transparante bakjes van biologisch plastic. De hoogwaardige tapas schaaltjes van greenbox worden milieuvriendelijk uit duurzaam bio kunststof (PLA) geproduceerd.


Amuse en tapas servies zoals complete tapas sets, amuse glaasjes, amuse bakjes en aperoschaaltjes. Amuse of tapas servies kan zowel uit porselein, aardewerk als glaswerk bestaan. Amuse hapjes en tapas zijn kleine hapjes die bijvoorbeeld als voorgerecht kunnen worden geserveerd of meerdere tegelijk als hoofdgerecht.

Erg leuk om te serveren in. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Bekijk de categorie wegwerpservies op hema. Dan wordt je bestelling gratis.


Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies. De bakjes zijn BPA-vrij en voldoen altijd aan de hoogste en meest recente voedselveiligheidsnormen.


Van die kleine hapjes in een mooi klein schaaltje of bakje ? Amuses zijn dan ook vaak een extraatje, of een verwelkoming voor je gasten. Je kunt ze mooi verpakken in onze Kova bakjes of één van onze andere amuse disposables. Bent u op zoek naar plastic bakjes of andere soorten bakjes zoals gastro bakken, sausbakjes, snackbakjes, kibbeling of bijvoorbeeld haringbakjes?


Setjes van extra kleine stenen schaaltjes om bijvoorbeeld tapas , sausjes, olijfolie, tapenade of een mini creme brulee in te serveren. Magnetron en vaatwasser bestendig. U ontvangt setjes van schaaltjes.


Vind de beste selectie amuse bakjes plastic fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit amuse bakjes plastic voor de dutch luidspreker markt bij Amuse Bakjes Wegwerp - Vinden. Uitstekend aanbod plastic bakjes.

Ze zijn erg populair en zeer breed inzetbaar! Lekker stevig, hygiënisch, magnetronbesteding en dankzij de bijpassende deksels sluiten ze goed af. Deze zogenaamde 10 1en 1bakjes zijn ideaal voor nootjes, fruit, salades en meer!


Plastic bakjes rond en rechthoekig. Laagste prijsgarantie plastic bakjes , direct van de producent. Alle plastic bakjes magnetron- diepvries en vaatwasser bestendig. Op werkdagen voor 13:uur bestel dezelfde dag verzonden.


Verzendkosten vanaf € 95. Er zijn fruitbakjes en bakjes voor groente die helder zijn en verschillende vormen hebben. Voorbeelden van fruitbakjes zijn aardbeienbakjes met perforatie of diverse andere plastic bakken, bowls of schaaltjes voor groente en fruit. De kwaliteit van de bakjes is zeer goed en voor uiteenlopende toepassingen te gebruiken, bijvoorbeeld als amuse. Perfectie voor kleine porties.


Borden en servetten zijn niet de enige manier om appetizers te serveren. Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts