vrijdag 16 september 2016

Epoxy vloercoating praxis

Vind vloer coating het nu op Kensaq. Vaak zorgt de ondergrond er hier voor dat het vuil erin trekt en er niet meer vanaf gepoetst kan worden, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Om bescherming te bieden aan de vloer in je garage kun je hierop een vloercoating aanbrengen.


De coating van Praxis beschermt, versterkt en helpt je vloer schoon te houden. Epoxy Shield 2-componenten betonverf, speciaal voor garagevloeren. Krasvast en bestand tegen bandensporen, olie, benzine en zout.

Ook hier geldt weer: Er zijn vele namen voor de toepassingen in het ‘waterdicht maken van een vloer’. Een praxis gietvloer of een vloercoating ? Doe-het-zelf-stappenplan - epoxy vloercoating. SNELLE LEVERING UIT VOORRAAD GRATIS VERZENDING BINNEN NL VOOR ZAKELIJK EN PARTICULIER GEEN WEBSHOP MAAR PRIJS EN ADVIES OP MAAT. Alternatief epoxy vloercoating praxis rechtstreeks vanuit de fabriek, levering aan de eindgebruiker.


Klik hier voor meer info alternatief epoxy vloercoating praxis vloeren. Question,likes_count:slug: epoxy - vloercoating. Gebruik vloercoating , betonverf of epoxy coating.


Bekijk nu ons aanbod coatings.

Vloercoating : materiaal en prijsberekening. U kunt zelf een doe-het-zelf vloercoating aanbrengen als u gebruikmaakt van de producten en het stappenplan van Epoxywinkel. Een vloercoating van epoxy is zeer sterk en eenvoudig te reinigen.


Door zijn goede slijtvastheid is deze coating geschikt voor in werkplaatsen, magazijnen, schuren, showrooms etc. Boat epoxy vloercoating is een watergedragen componentensysteem dat eenvoudig zelf is aan te brengen in lagen. In tegenstelling tot veel concurrerende producten is voor de meeste schone, droge ondergronden is geen primer nodig! Onze epoxy vloercoating hecht bijzonder goed op de meeste ondergronden.


Als u voor een epoxy vloercoating kiest, dan is het handig om altijd één aanspreekpunt te hebben. Bij ons vindt u wat dat betreft alles onder één dak. Toe te passen op betonnen en cementgebonden vloeren en calciumsulfaat. Meng alle componenten van de epoxy vloercoating bij elkaar met een metalen mixer en verdeel de gemengde hars over de vloer.


Dit kan met behulp van een vloerwisser. Ook is het raadzaam spijkerzolen onder uw schoenen zetten zodat u over delen kunt lopen waar al vloercoating ligt. Waarom bestellen bij PolyesterShoppen. Zelf een epoxyvloer of gietvloer aanleggen?


Wij leveren ook in België. Zoek naar vloer coating op de nieuwe KensaQ. Er zijn veel verschillende soorten betonvloeren.

K epoxy vloercoating is zeer betaalbaar ten opzichte van andere oplossingen zoals PVC, laminaat of tegels. De vloer coating wordt als een dunne beschermende laag over de bestaande vloer heen aangebracht en zorgt daarmee voor een nieuwe frisse uitstraling van de vloer. Breng een vloercoating aan in bijvoorbeeld de garage of kelder.


De vloercoating van Praxis beschermt, versterkt en helpt je vloer schoon te houden. Watergedragen en oplosmiddelvrije epoxy vloercoatings bevatten geen schadelijke oplosmiddelen, die verdampen bij de droging en het verwerken van de coating. Deze oplosmiddelen zijn niet alleen schadelijk voor u als verwerker maar ook slecht voor het milieu. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor epoxy praxis.


Industriële epoxy vloercoating Epoxy staat er om bekend zeer hard te zijn. Dit vloertype is vrijwel ondoordringbaar voor vloeistoffen, chemicaliën vuil, olie en vet. Daarnaast is het zo hard dat het bestand is tegen zware machinerie, voertuigen en opslag.


Dit maakt het een ideale vloer voor de industriële sector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts