woensdag 21 september 2016

Verrijdbare bar

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wilt u een verrijdbare bar huren? Wij leveren en plaatsen door heel Nederland.


U kunt natuurlijk ook zelf bij ons afhalen op één van onze locaties in Nederland. Onze verrijdbare ballet barre is vrijstaand en heeft geen verdere verankering nodig om stevig te staan. Voor het vervoer krijgt u er een tweedelig verrijdbaar onderstel met vier zwenkwielen bij.

Deze barre is dus in alle opzichten gemakkelijk in gebruik. De barre is leverbaar in iedere gewenste kleur. Standaard is de kleur grijs metallic. Hoge verrijdbare bartafel StarXwordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie op constructies. Indien u onverhoopt niet tevreden bent over de tafel, ziet u een reden om garantie te claimen, stuurt u een foto op naar StaalBaron BV.


Koop en verkoop verrijdbare bar eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Buffettafel – mobiele Bar Style, strakke Buffettafels met demontabel blad.


Alle “naden”voorzien van V-groef ±2mm.

Alle buitenranden voorzienvan radius R=4mm. U wilt een mobiele bar kopen voor professionele doeleinden. Die past in het interieur, die gemakkelijk in gebruik is en die ook nog eens tegen een stootje kan. Dat is ideaal, want dat is exact de specialisatie van Bar Modular.


Onze mobiele bars zijn verkrijgbaar in tien verschillende looks, maar worden ook op maat ontworpen. Mobiele bar huren op maat. Het leuke van Barplanet is namelijk dat wij niet alleen onze eigen bars ontwerpen en produceren, maar ook die van anderen. Onder andere ING, Shell, Holland Casino en Jack Daniels gingen u voor en lieten een bar met huisstijl ontwerpen en produceren door Barplanet.


Wil je een andere afmeting? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave. Een goede combinatie met een verrijdbare spiegel is de door FOSK Mirrors ontwikkelde, verrijdbare ballet barre. Voor professionals is dit de perfecte combinatie.


Bekijk alle informatie op de speciaal hiervoor gemaakte website. De bar beschikt over een speedrail en ijsblokjesbak met inhoud van 36. De bar is voorzien van tapkraan, spoelbak, lekblad en gamko bier. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Specialist in het bouwen van bars ! Een mobiele bar huren kan ook nog eens op maat.

Dit kan volgens uw eigen tekening en specificaties of naar aanleiding van de ideeën die u hier opdoet. Met ons modulair systeem kunt u overigens vrij simpel een bar kopen of samenstellen! De Fosk verrijdbare ballet barre maakt het u mogelijk om te trainen wanneer u maar wilt.


Onze vrijstaande ballet barre laat zich gemakkelijk verplaatsen, biedt uitstekende stabiliteit en is ideaal voor de dagelijkse training. Dankzij de hoge kwaliteit van onze verrijdbare balletbarre is deze ideaal voor professioneel gebruik. Ideaal voor feesten en parijten.


Door de gesplaatste stevige wielen is de Bar gemakkelijk te verplaatsen Verkrijgbaar in diverse afmetingen, modellen en kleuren. Een uitklapbare verrijdbare bar huurt u eenvoudig en snel bij Skippy-Rent. Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Ballet- Barre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts