woensdag 14 september 2016

Brede raamfolie

Brede raamfolie

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Brede raamfolie

Gebruik hiervoor onze brede rollen. Onthoud wel dat het plakken van grote banen wat meer kundigheid vergt dan dat bij smalle rolletjes het geval is. Er zijn momenten waarop je met een raamfolie van of 60cm breed niet uit de voeten kunt. Wil je grote raampartijen van raamdecoratiefolie voorzien? Kies dan voor ons brede raamfolie van tot 1centimeter.


In deze rubriek vind je ook folies die simpelweg niet smaller door fabrikanten worden aangeleverd. Extra breed plakfolie koop je voordelig bij Plakfolie Webshop! De goedkoopste plakfolie en raamfolie specialist van Nederland! De meest gangbare maat raamfolie is folie met een breedte van 45cm.


Brede raamfolie

Daarna volgt de breedte van 90cm. Het glasfolie van centimeter breed is verkrijgbaar in zowel statische als zelfklevende varianten. Eenvoudig online bestellen.


Je ziet het veel in bijvoorbeeld de wachtkamer van de tandarts of in het ziekenhuis. Breed statisch raamfolie van centimeter. Het brede raamfolie is ook in een statische variant verkrijgbaar. Ook deze brede folies zijn verkrijgbaar in melkglas, gezandstraal frost of met leuke motieven.


Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Met zonwerende raamfolie kunt u een groot deel van deze problemen oplossen. Deze zonwerende raamfolie voorkomt hinder van de zon.


Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp. Deze glasfolie kan wel tot zonnewarmte verminderen en is daardoor tevens warmtewerend en uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Is zonwerende raamfolie doorzichtig?


LET OP genoemde prijs is per 50cm ! Ontdek ons ruime assortiment! Decoratieve raamfolie verfraait het aanzicht en doorzicht van glas. De ramen worden bijvoorbeeld voorzien van streepjes, blokjes, puntjes of van bedrijfslogo’s. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen.


Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties. Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is. U hoeft dus geen hele meters af te nemen.


Voordeur raamfolie verticale en brede stickers. Veel van deze raamfolie voordeur stickers kunt u naar eigen believen personaliseren met bijvoorbeeld uw familienaam, achternaam, voornaam, straatnaam en huisnummer. Deze raamtintfolie heeft een doorkijkpercentage van en. Genoemde prijs is per strekkende meter.


Deel uw product ervaring en plaats een review. DPD (tot dagen): € 74. Meer dan 1soorten raamfolie. De brede toepassingen van raamfolie bestaan sinds een aantal jaren, omdat er nu zoveel variatie beschikbaar is. Het feit dat we meer toestellen en schermen gebruiken, verklaart deze stijgende trend in raamfolie.


Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt. Breed statische raamfolie als privacy glasfolie, raamfolie tegen inkijk, of als decoratieve raamfolie. Geschikt voor particulieren als raamfolie voor bedrijven.


De raamfolies hebben een rolbreedte van 90cm en kunnen tot 15m aan stuk besteld worden. Statische raamfolie met veel verschillende patronen! Het is dus voor iedereen mogelijk om een folie te kiezen welke past bij uw interieur. Bloemen of juist abstract?


Maak uw keuze uit het brede assortiment statische raamfolies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts