dinsdag 13 september 2016

Glazen afdekplaat fornuis

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment fornuizen. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Voorzien van slipvaste voeten. Daarnaast zijn deze afdekplaten geschikt voor alle soorten gasfornuizen. Heeft twee glazen afdekplaten en is een absolute must voor elk fornuis.


Het motief verleent het fornuis een klassieke elegantie en biedt bovendien extra functionaliteit.

De praktische afdekplaten beschermen het fornuis betrouwbaar. Glaskeramische, inductie-, elektrische of gaskookplaat, de 8x speciale anti-slip pootjes garanderen altijd de. Deze fornuis afdekplaat en snijplanken hebben een granieten blik. Het is de kers op de taart, de glazen achterwand maakt het helemaal af.


Wij vonden het zo mooi, maar hadden wat schrik voor het onderhoud (vooral achter de kookplaat). Maar je ziet bijna niet dat het vuil is! Wekelijks met het product onderhouden is voldoende en maakt het nog makkelijk en streeploos schoon ook.


Wanneer je liever voor een basismodel wilt gaan, hebben merken als Pelgrim, Atag of Etna ook hele mooie fornuizen. De afdekplaat kan uitgevoerd zijn in roestvrijstaal of glas.

Per model zijn er allerlei diverse soorten functies en extraatjes. Ga daarom eens goed na wat leuk en mooi past in jouw keuken. Informatie bij het kopen van een fornuis. Heb je het perfecte fornuis gevonden? De twee handige glazen afdekplaten.


Ze dienen niet alleen ter bescherming van je. Creëer kleur en gemak in je keuken! Je fornuis wordt betrouwbaar beschermd door deze praktische, glazen afdekplaten. Of je nu keramisch, elektrisch of op gas kookt. Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen.


Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid. Een set van hardglazen fornuis - afdekplaten , ook te gebruiken als snijplank. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop afdekplaat op Marktplaats.


Afdekplaat kookplaat Druppels. Zoek naar afdekplaat kookplaat op Kelkoo. Vergelijk alle afdekplaat kookplaat aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.

De Bosch HXN391H20N is een fornuis met een gaskookplaat en beschikt over 3D-hetelucht plus, een wokbrander, sudderbrander en een glazen afdekplaat. Dat doe je vandaag nog online bij OTTO. Profiteer van de ruime keuze Universele afdekplaat , Wenko.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts