vrijdag 30 september 2016

Sticker dispenser

Sticker dispenser

Groothandel voor winkels en webshops. Ook etikettendispenser of sticker rolhouder genoemd. Verkrijgbaar in verschillende formaten, je kan zelfs rollen stickers in een sticker dispenser doen. De sticker dispenser zijn eenvoudig in gebruik. De onderzijde van de sticker dispenser heeft boorgaten, waardoor je de dispenser eventueel aan de toonbank kunt bevestigen.


Geostick heeft een zeer uitgebreide collectie etiketten dispensers en label dispenser. Bekijk snel onze etiketten dispensers en label dispenser collectie! Heeft u een etiketten dispenser keuze gemaakt, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder met uw etiketten- of label dispenser wensen. In nauwe samenwerking helpen wij.


Alleen geschikt voor rollen met. Hij is verkrijgbaar in kunststof of metaal en u kunt hem gemakkelijk aan de muur bevestigen. Voeg je eigen foto's en tekst toe. Stickerdispenser zonder HACCP stickers.


Sticker dispenser

Door zijn kleine afmeting (19x16xcm) en stevige zuignappen, kunt u deze stickerdispenser gemakkelijk op uw werkbank vastzetten, zonder dat deze veel ruimte inneemt. Let op: u kunt de dispenser niet verticaal tegen een muur aanplakken. In de dispenser passen precies zeven Dagstickers. As well as from cartons, bottles, and case.


And whether sticker dispenser is labeling machine, or adhesive sticker. There are 4sticker dispenser suppliers, mainly located in Asia. Perfect voor binnen en buiten gebruik.


Sticker dispenser

Deze stickers worden zonder dispenser geleverd. Bekijk de aanleverspecificaties om er zeker van te zijn dat je de bestanden juist aanlevert en de mooiste stickers krijgt. Get it as soon as Tomorrow, Oct 4. Dispenser stickers featuring millions of original designs created by independent artists. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows. Kleurcode stickers en dispenser (afzonderlijk te bestellen) voor voedseldozen.


Eenvoudig voor de organisatie en het overzicht van het opgeslagen voedsel. Verlaagt het afvalpercentage en verbetert de rentabiliteit. Volledig in overeenstemming met de HACCP regelgeving.


Sticker dispenser

Een stickerdispenser plaatst automatisch een nieuwe sticker. Hierdoor kan er achter elkaar door gewerkt worden. Het grote voordeel van deze machine is dat je een hand minder nodig hebt voor het bestickeren van uw producten, daardoor kan bijvoorbeeld direct de pot worden schoongemaakt of overhangend blad worden verwijderd. De fluor stickers op rol zitten in een gratis bijgeleverd sticker dispenser , waardoor je de stickers makkelijk kan gebruiken.


Fluor stickers van Drukzo, ook wel neon stickers genoem vallen lekker op doordat ze op fluor papier bedrukt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts