vrijdag 16 september 2016

Dik gordijn voor deur

Bestel online of boek onze service! De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Gordijnen van gordijnenwinkel.


Over het algemeen geldt hoe dikker de stof hoe betere de isolatie. Sluit de gordijnen als het kouder wordt zoveel mogelijk.

Hang geen dikke isolerende gordijnen voor de radiatoren. Dikke gordijnen : en als je snel een oplossing wilt (het blijft nog een week koud!), denk dan eens aan dikke gordijnen voor de deuren in huis. Een dik gordijn voor de voordeur of een tussendeur houdt al heel wat kou tegen.


Hun huis mocht dan een deur hebben, maar die was nooit dicht. Door die gordijnen konden zowel volwassenen als kinderen. De geluiddempende gordijnen van Moondream beschermen u tegen warmteverlies door de deur en bezorgen uw vertrek een aangenaam geluidscomfort.


De fijnere thermische gordijnen van Moondream zullen u al naar gelang van uw behoefte isoleren tegen binnendringende kilte of de koelte binnen houden.

Zware gordijnen zorgen voor een goede isolatie van de woning. De meeste warmte in huis raakt namelijk verloren via de ramen. Bovendien staan dik gevoerde gordijnen over het algemeen ook knusser in de winter. Aandachtspunten bij dikke gordijnen in de winter. Ook in de winter kan het zonnetje schijnen!


Gooi op zulke momenten snel je dikke gordijnen open. Want ze houden niet alleen de kou tegen, maar ook de warmte van de zon. Dus geef overdag de zon de kans om je woonkamer op te warmen. En zo gauw de zon weg is, doe je je gordijnen weer dicht. Qua isolatie zitten we verder wel goe alles is geïsoleerd en dubbel glas, op de voordeur na (dat is nog de originele ). Je ziet het nog vaak bij oude cafés: als je naar binnen wilt, moet je eerst door een zwaar gordijn om binnen te komen.


Dit deurgordijn zorgt ervoor dat de kou buiten blijft en de warmte binnen. Hetzelfde principe kun je natuurlijk ook in je eigen huis toepassen. Hang een gordijn voor de deur en je zult direct het verschil.


Belangrijk voor een voordeur gordijn is dat het niet te kort moet zijn.

Het moet alle naden en spleten bedekken van de voordeur. En dikke zware gordijnen zijn het meest effectief. Wil je liever geen gordijn ophangen direct na de voordeur , dan zou je het ook kunnen ophangen na de tochtdeur of de deur tussen de hal en de woonkamer. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit 2producten vanaf € 199. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zij hangen de gordijnen graag voor u op. Naast de akoestische gordijnstoffen kunnen ook akoestische panelen worden geleverd. Zie hiervoor onze webshop.


Interessant artikel en leuk geïllustreerd met foto’s. Wij hebben ons warmtelek bij de voordeur opgelost door er een dik gordijn voor te hangen. Dit scheelt enorm in ons warmteverlies.


Als het inderdaad de raampjes zijn, dan zou je daar twee voorzetraampjes voor kunnen maken. En anders houdt een dik gordijn voor de hele deur langs veel kou tegen. Raambekleding is te koop in allerlei vormen, kleuren en motieven.


De combinatie van enkel glas met (rol) gordijnen of goed sluitende binnen- of buitenluiken, zorgt voor een zekere mate van isolatie. Sommige soorten raambekleding hebben een hogere isolerende werking. Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet.


Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts