vrijdag 30 september 2016

Flexa of histor

Kies uit 1producten vanaf € 300. Die is niet strak in de lak! De muren van de oude slaapkamer, welke nu voor het oudste kind is, moesten we tot zelfs keer doen met de flexa variant.


Flexa of histor

Met een eindigde deze verf net boven Perfection van Praxis, die slechts een kreeg. Flexa komt er hier niet meer in. Er zijn veel fabrikanten van verf, lak of beits die hun producten aanbieden op de Nederlandse markt. Voor de professionele markt of merken valt te denken aan Sikkens, Sigma, Wijzonol. Benieuwd naar de krijtverf die er beschikbaar is?


Ze staan bekend om de verf waar je als doe-het-zelver makkelijk mee kunt schilderen. Je hoeft er geen vakschilder voor te zijn om de verf op een mooie manier aan te brengen. Het is ook gewoon ontzettend leuk om te doen!


In sommige gevallen is een budgetverf helemaal geen slecht idee. Bovendien is de hechting op de ondergrond ook veel beter dan van dat goedkope spul. Nu hoef je perse voor interieur (binnen) geen speciale buitenkwaliteit te nemen. Een nieuwe kleur op je muur, maar twijfel je over de kleur?


Bekijk ons assortiment en bestel de verf of lak in de kleur of kleuren die je graag wilt online. Weet je niet precies hoe je je verfklus moet aanpakken? Gebruik dan onze handige verfkluswijzer en bekijk diverse how to filmpjes. In onze winkel kunnen wij je een professioneel kleurenadvies geven om jouw project te laten slagen omdat wij met kleurechte stalen werken.


Daarnaast zit je niet altijd gebonden aan een kleurenwaaier. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. De Gamma koopt vaak grote partijen op bij fabrieken als de Parel en Servant, en plakt daar hun eigen label op. Daarom kan de kwaliteit wel iets varieren, maar is in het algemeen niet slecht.


Het kwaliteitsverschil met b. Door deze verf online te bestellen bij b. En wat uniek is, je geschilderde muur heeft na het reinigen minder kans op opglanzen dan gewone muurverf. Zo blijft je ‘Parelwitte’ hal egaal wit, je ‘Vuurtoren’ schouw mooi rood en je ‘Lei’ keukenmuur prachtig grijs. Kinderen met plakhandjes, huisdieren met modderpootjes en keukenprinsen en -prinsessen waar het.


Flexa of histor

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Histor Clean Muurverf - liter - Wit. Hier staan verschillende kleurenwaaiers, u kunt de kleuren aan uw favorieten toevoegen, en de gekozen kleuren te combineren met elkaar. Tot zij de oplosmiddelarme ‘Strak in de lak’ op de markt brachten. Bij het schilderen gebruikt u veelal verf van een professionele kwaliteit of verf van.


Ook deze merken bieden muurverf aan in allerlei kleuren en effecten. Bedenk van tevoren goed waar je precies naar op zoek bent en kies voor de juiste soort verf. Latex verf is een slimme keuze voor de klusser die kwaliteit wil aan een scherpe prijs.


Deze verf droogt immers snel en is binnen tot minuten klaar voor een tweede laagje. Geen goede dekking, moest het uiteindelijk 3x verven. Moest ook 2x maar wel een goed resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts