donderdag 15 september 2016

Glazen pilaar

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Wilt u glazen zuilen of sokkels kopen?

Solits biedt een prachtige glazen sokkel en zuil. De pilaren van glas in een galerie of interieur. Wij hebben er veel plezier van gehad. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De glazen zuilen worden vervaardigd uit mm ongehard glas. We kunnen de sokkel voor u ook van gehard glas (veiligheidsglas) vervaardigen.


Houd u dan rekening met afwijkende tarieven en levertijd Indien u een (groot) op maat artikel bestelt, kiezen we voor de stevigheid voor glas van mm dikte.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bekijk alles met glazen pilaar ! Wegens de kwetsbaarheid van de lamp kan deze niet via een pakketdienst bezorgd worden. Leuk houten pilaartje met glazen schaal of vaas, leuk voor je planten in te doen of bloemen , schelpen ( zie voorbeeld) is ook moo. Vele aanbiedingen bij bol.


Zuilen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Maak een ruimte voor ontspanning. Glas -Säule - begeistert mit klarem Design und effektvoller Beleuchtung. Keuken interieur accessoires.


LEDs sorgen für eine schöne Lichtstimmung und setzen nicht nur zur Weihnachtszeit ein modernes Umfeld schön in Szene. Brand een kaars niet helemaal op. Zorg ervoor dat je een stabiele plek vindt om de pilaar te plaatsen. Een prachtige uitvoeren en verrijkt uw tafel.


Een mooie kaars kan niet missen. Award van transparant kristal glas met boven en onder een gezandstraald of een zwart glazen vlak. De awards graveren wij met een 3D model, logo, tekst of foto.


Basalt graniet komt uit vele landen van de wereld en is door de hardheid van het gesteente uitermate geschikt voor het maken van grafmonumenten. Glazen plaquette met pilaar van basalt.

Deze bijzondere pilaar komt uit Turkije. Het zwarte gedeelte op de pilaar is hooggepolijst. Subtiel in de glazen plaat zijn twee lijnen gestraald.


Hier kunt u terecht voor uw maatwerk zuilen, plantenbakken, sokkels, pilaren , kubussen en blokken. Maar wij ontwerpen en realiseren ook tv-meubels, balies, wandkasten, (salon)tafels, wandplanken, separatiewanden, op maat voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts