maandag 12 september 2016

Hor repareren

Bekijk het gehele assortiment hor. Of bezoek één van onze winkels. En heb je een hor met rubber aan de onderlat? Dan kun je deze in de winter het best insmeren met zuurvrije vaseline. Zo voorkom je het vastvriezen van je hor.


Heb je per ongeluk een gat in de hor gemaakt?

Of zijn je katten flink bezig geweest met de hor ? Dan wil je dat het gat in je hor zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Voorzethor: Is het gaas stuk van de voorzethor? Deze geweldige reparatietape, doet wonderen!


Geen dure reparatiekosten meer of moeilijke apparaten. Deze tape geeft meteen goede resultaten en je kunt het helemaal zelf doen ! Repareert beschadigde horren onmiddellijk en gemakkelijk! Dan is repareren de beste optie met deze hor reparatie tape.

Een gat of scheur in uw hor is zo gebeurd. Lang niet altijd is het nodig om direct de gehele hor te vervangen. Deze vraag maar vrijdag gaat over het reinigen en repareren van horren. Ik heb een gaatje in het gaas van mijn hor , moet ik die nu vervangen?


Kleine gaatjes in een hor kun je zonder probleem zelf repareren met naald en draad. Je kunt bijvoorbeeld een stukje oude hor over het gat heen naaien. Bugsout repareert alle Unilux horren. Alle overige horren nemen wij niet aan ter reparatie.


Gat in horrengaas repareren. Als het gaatje in een onopvallende hoek van de hor zit, kun je het zelf met naald en draad repareren , maar dat is natuurlijk niet de mooiste oplossing. Mocht er onverhoopt nadat u de hor in gebruik heeft genomen er iets aan gaan mankeren, dan kunt u ons altijd raadplegen. In het geval van een defect worden nieuwe onderdelen per post nagezonden.


Wij geven minimaal jaar garantie. Het is het gaas kapot gegaan. Ik heb naar buiten draaiende ramen, is het mogelijk om daar een hor voor te plaatsen?


Ik woon in een huurwoning en ik heb kunststof draaikiep ramen. Zonde van je tij geld en de moeite die je erin moet steken om het geheel te (laten) vervangen!

Met deze hor reparatie tape repareer je snel en eenvoudig zelf je hordeur, raam hor of schuifpui hor ! Hamstra horren koopt u via geselecteerde verkooppunten. Onze partners zitten verspreid over het gehele land. U vindt een Hamstra verkooppunt van uw. De onderkant van het gaas is los. Reparatie oprolbare Luxaflex hordeur.


De inzethor is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van de inzethor gebeurt van binnenuit en zonder gereedschap (kind kan de was doen). Wanneer de hor geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen. Van handgreep tot onderrail, van clip tot bovengeleider. Veel onderdelen zijn universeel toepasbaar.


Winorton Horrenshop is dé specialist in hordeuren en raamhorren. Bestel nu online uw rolhorren, rolgordijnen, voorzethor, inzethor en overige raamdecoratie! In deze video van VELUX Nederland wordt laten zien hoe u zelf eenvoudig een insectenhor op uw VELUX dakraam plaatst.


De handbediende insectenhor (ZIL) van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts