woensdag 21 september 2016

Annie sloan verkooppunten

Annie Sloan Chalk Paint morgen in huis. Koop nu Chalk Paint verf zonder schuren. Wij leveren uit voorraad dus verzenden dezelfde dag zodat u het morgen in huis heeft. Bovendien krijgen ze voortdurend training en scholing, zodat zij klanten optimaal kunnen helpen. Gebruik deze veelzijdige witte tint om andere kleuren lichter te laten lijken, of combineer hem met Paris Grey of Aubusson.


Iedere winkel is uniek en uiteraard zijn wij volledig zelfstandig.

Je huis of meubelstuk een nieuwe look geven? De Oude Deelzolder is een uitgelezen plek om regelmatig inspiratie op te doen. Je kunt er ook alle kleuren Chalk Paint kopen, evenals de waxen, kwasten en boeken. Het geven van goed advies vinden we erg belangrijk.


Heeft u geen tijd voor een bezoek aan onze winkel en gaat u via onze webshop bestellen? Weet je zelf niet waar je moet beginnen met het inrichten van je huis? Dan kan ik je tevens helpen met kleur- en stylingadvies.


En daarmee zijn we het enige verkooppunt in de regio van Tiel, Gorinchem, Leerdam. Zo goed als nieuw Ophalen.

Ook Vintage artikelen en industriele lampen behoren tot het assortiment. Verder heel veel knutselmaterialen voor volwassenen en kinderen. Zie ook het ruime aanbod in onbeschilderde houten decoraties. U bent van harte welkom in De Werkschuur! Bezoek onze winkel en neem deel aan onze workshops en leer alle ins en outs van deze verf!


Verkoopadressen Verkooppunten. Lage verzendkosten en binnen uur verzonden! Het grote voordeel is naast de prachtige uitstraling van de verf dat je niet hoeft voor te behandelen of te schuren. Tevens kun je er voor kiezen je werkstukken duurzaam af te werken met de Chalk Paint Soft Wax.


Any orders made after the 19th December will be sent after the 3rd January. We apologise for any inconvenience caused. Annies hechte community bestaat uit winkels in landen over de hele wereld.


Ze is geboren in Australië, heeft een Schotse vader en haar moeder komt van Fiji. Als U zelf een kast of een bed of stoel heeft staan kunt U makkelijk zelf aan de slag met deze geweldige verfen. We leggen U goed en vakkundig uit hoe het werkt en U kunt gelijk aan de slag. Onze winkel is gevestig in de voormalige Gereformeerde kerk, in Harmelen, een klein dorp in de provincie Utrecht. De workshops worden veelal in winkel gehouden, maar op locaties is ook bespreekbaar.


Gemakkelijk te gebruiken en sneldrogend zou daarbij ideaal zijn.

Verschillende verftechnieken hanteren voor een persoonlijk resultaat. De afgelopen dertig jaar zette zij de toon bij de ontwikkeling van decoratief verven. Ze schreef niet alleen boeken die in binnen- en buitenland worden verkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts