dinsdag 13 september 2016

Cordieriet keramiek

Cordieriet keramiek

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Er is geen andere kamado met deze kwaliteit voor deze lage prijs en bovendien met levenslange garantie op het keramiek ! De HoCooker blinkt hiermee uit.


Cordieriet keramiek

Wordt gemaakt in China en is een verbeterde variant van de Auplex kamado. Cordieriet heeft een gemiddelde dichtheid van en de hardheid is 7. Het kristalstelsel is orthorombisch en het mineraal is niet radioactief. Het mineraal cordieriet is genoemd naar de Franse mijningenieur en geoloog P. En uit aluminiumoxide keramiek cordieriet keramiek.


En of cordieriet keramiek baksteen is. Door het keramiek echter toe te passen als een dunne laag op een ander, taaier materiaal (zoals staal) kunnen de beste eigenschappen van beide worden gecombineerd (de slijtvastheid van het keramiek en de buigzaamheid van het metaal). Dit wordt bijvoorbeeld toegepast op boren. Deze keramiek kan hogere temperaturen aan wat de levensduur van de BBQ ten goede komt.


Ook kost het aanzienlijk minder brandstof om de temperatuur vast te houden. Door de hoge kwaliteit wordt er een levenslange garantie op het keramiek gegeven. Dit mineraal wordt gebruikt voor industriele toespassingen, met name in machine onderdelen waar metaal te heet wordt. Het kenmerkt zich door een lage uitzettingsgraad. Een keramische bbq is anders dan een gewone barbecue.


Alleen al aan de vorm van de barbecue zie je grote verschillen. Zo bestaat een keramische bbq bijna helemaal uit keramiek. Een voorbeeld hiervan is cordieriet keramiek.


Voor zover ik tot nu toe gelezen zou cordieriet tegen hoge temperaturen bestand zijn. Ons bedrijf is een van professionele porselein, aluminiumoxide keramiek , steatiet keramische, cordierite keramische, zirkonium keramische fabrikanten en leveranciers sin China. Dit materiaal heeft meerdere voordelen.


Het is hittebestendig tot zeer hoge temperaturen voor o. Deze gladde kamado BBQ is gemaakt van speciaal sterk cordieriet keramiek en helemaal afgewerkt met hoogwaardig 3RVS. Ook de margrietschijf is gemaakt van RVS. De kamado komt op een RVS onderstel met geremde zwenkwieltjes.


Cordieriet keramiek

Ze zijn daarom geschikt om op hoge temperaturen pizza mee te bakken. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. Kamado Express is de goedkoopste van Nederland en België. Bastard Urban Large Compleet. Wees vrij om te contacteren ons.


Kenmerken: De 14” pizzasteen BBQ laat je een heerlijke pizza steengrillen op jouw Kamado, Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig echt cordieriet keramiek. En onze fabriek biedt ook de aangepaste service met redelijke prijs te maken u 1 tevreden. Kenmerken: De 21”inch pizzastone laat je een heerlijke pizza steengrillen op jouw Kamado, Gemaakt van duurzaam en hoogwaardig echt cordieriet keramiek. De keramische dome met perfect sluitende deksel zorgen voor een zeer efficiënte barbecue. Met een roosterdiameter van 4centimer is deze Kamadobbq groot genoeg voor de meeste gezinnen.


Cordieriet keramiek

De bbq is gemaakt van zeer hoogwaardige cordieriet keramiek en het stalen onderstel is professioneel gepoedercoat. Hierdoor zult u zeer lang plezier beleven van deze keramische barbecue. Daarnaast is deze kamado standaard uitgerust met een chip feeder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts