dinsdag 27 september 2016

Brustor b25 elite prijzen

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Tijdelijk gratis motor twv €385. Brustor Bnu extra voordelig. Dat kan met telescopische palen.


Ook bij de Prestige en Elite is deze optie beschikbaar. De steunpalen zitten opgeborgen in de extra behuizing onderaan de voorluifel. De standaard B-uitvoering heeft de meest compacte kap en is beschikbaar tot een uitval van meter.

Dit type heeft knikarmen met vier staalkabels in plaats van twee zoals in de standaard uitvoering. Prijzen inclusief opmeten, BTW en montage! Doekkleur zoals op foto 2. Stroomaansluiting aan de rechterzijde.


Deze zonneluifel kan zelfs in een gekoppelde uitvoering tot meter breed geleverd worden, met een uitval tot maximaal 3. De Belite is hierdoor zeer geschikt voor zowel kleine als grote terrassen. Een mogelijkheid om een volautomatische volant toe te voegen op de BElite en BPrestige tot m. Extra steun geven aan zonneschermen (met een grotere uitval)? De zonneschermen hebben een elegante afwerking met aluminium zijplaten en zonder zichtbare schroeven. De Breeks past door dit compacte design op elke gevel. De volledig sluitende cassette, vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium, beschermt het doek en de mechanische onderdelen optimaal tegen alle weersomstandigheden.


Bij aanschaf van een elektrisch zonnescherm van BRUSTOR , krijg je de motor (t.w.v. €38-) helemaal cadeau bij Sunstore. Kies dit voorjaar voor extra wooncomfort zodat je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Dit artikel koopt u gegarandeerd tegen een scherpe prijs. We zijn dag en nacht bezig om de beste prijzen te maken, zonder dat dit ten kostte gaat van onze goede service.


U als klant profiteert hiervan! Mocht u precies hetzelfde product elders goedkoper tegenkomen, laat ons.

Deze webshop verkoopt knikarmschermen van Verano voor extra lage prijzen. Van een veranoscherm weet je dat het goed is, dit is kwaliteit. Wel zelf monteren, maar daar bespaarden wij ruim 70- mee!


Alle onderdelen zijn van RVS, doek en onderdelen zijn door de goed sluitende cassette optimaal beschermd. Ze zijn de perfecte oplossing voor zonwering aangezien ze 1 windbestendig, robuust, duurzaam en bovendien zeer elegant zijn. Met een volledig eigen productie leveren zij topproducten uit een geolied machinepark mideels de modernste productie- en assemblagetechnieken. Bediening via draaischakelaar binnen. U kunt zo rustig bekijken welke zonwering het beste bij u past.


Hoe snel kan ik een zonnescherm bij Online zonwering aanvragen? U kunt hier vrijblijvend de offerte aanvragen en dan bellen wij u terug. Bekijkt u liever de producten in onze showroom?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts