maandag 19 september 2016

Houten gruttersbak

Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Javascript is uitgeschakeld. Nieuw Ophalen of Verzenden. Houten gruttersbak , vakken.


Houten gruttersbak

Leuk voor in de keuken met bijvoorbeeld uien, aardappelen, flessen olie etc. De diepte van een vak tot aan het plankje is cm. De gruttersbak is gemaakt van mango hout. Iedere bak is uniek en kan daardoor iets afwijken qua kleuren van de foto. Gruttersbak Vurenhout ( 1x in de grondverf ), vaks.


Zelf afschilderen in eigen gewenste kleur. Wij kunnen deze bak in verschillende opties voor u maken. Hij heeft de kleur bijenwas. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel.


Houten gruttersbak

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Stoere houten gruttersbak van Aura Peeperkorn. Het grootste online winkelcentrum. Info Super mooie houten gruttersbak ! Staat heel stoer in een landelijke keuken.


Vorige Artikel van Volgende. Erg gaaf op het aanrecht met uien, aardappels, kruiden. Prachtige houten gruttersbakken, leuk met eieren, aardappelen of uien. Binnenhuisdecoratie Mooie Huizen Boerderij Inrichting Houtbewerkingsprojecten Ingangs Tafels Dozen Keukens Interieurs Meubels.


Houten gruttersbak

Mooie stoere houten vergrijsde gruttersbak. Elke gruttersbak is uniek en kan daardoor iets afwijken qua kleur van de foto. Grote houten gruttersbak.


Deze mooie grutterbak gemaakt van steigerhout past in iedere keuken. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen. Vroeger was hij te vinden bij de kruidenier, maar in de huidige keuken is deze sfeervolle gruttersbak ook op zijn plaats.


Ideaal voor het bewaren van uien, eieren en andere levensmiddelen. Maar ook leuk om neer te zetten voor de sier. Lees hier hoe u deze gruttersbak zelf maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts