maandag 29 augustus 2016

Vtwonen trolley

Vtwonen trolley

Bestel vtwonen Trolley bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 560. Alle merken Trolleys tegen de laagste prijs. Gratis bezorging en morgen in huis! Trolley op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie!


Vtwonen trolley

Een trolley is zo’n item dat mooi staat in ieder interieur. Wij zetten de mooiste trolleys op een rij en geven je ideeën om de trolley te stylen. Onze shopgids geeft niet alleen inspiratie en tips, we laten je meteen de allermooiste trolleys zien. Ontdek jouw ideale trolley bij vtwonen.


De vtwonen Stack-it Low trolley ziet er niet alleen stoer uit, hij is ook nog eens super handig. Het metalen frame heeft twee verdiepingen, wieltjes en aan de zijkant zitten drie losse haken. Perfect om te gebruiken als keukentrolley of bijzettafel! Trolley vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie!


Een prachtige match: blank hout en koper. Maak nu met deze combinatie een handige trolley als bijzettafel die je gemakkelijk je hele huis door rolt. Mooi met accessoires of als chique dranktafel! Vtwonen Stack-it High Trolley Complete collectie Snel leverbaar 9. Ideaal voor je servies, kruidenpotjes en snijplanken.


Door de wieltjes is de trolley door de hele keuken te rijden en eenvoudig te verplaatsen, ideaal voor kleine ruimtes. Bekijk de nieuwe collectie van Vtwonen online bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. Uitgebreid Vtwonen assortiment. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Intussen blijft het merk vtwonen groeien en bieden ze zelf ook een enorm uitgebreide lijn producten voor in en rondom je woning. Bij Flinders vind je onder andere selecties uit de vtwonen Grip serie en de vtwonen Junior serie. Van strak tot robuust en van brocante tot industrieel: nu nog kiezen. Functioneel, elegant en helemaal volgens de laatste trend: trolley Stock uit de collectie van vtwonen.


Dit artikel wacht er gewoon op om door jou mee naar huis genomen te worden. En als je niet weet waar je hem neer moet zetten: hij voelt zich thuis in iedere ruimte van je huis! De open trolley is vervaardigd van metaal en is afgewerkt met.


Kan je niet wachten om je eigen trolley te stylen met mooie spullen? Daarom hebben we de mooiste trolleys alvast op een rijtje gezet hieronder. Heb je liever een ander model? Bekijk dan al onze trolleys en shop het meubelstuk dat het best in jouw interieur past.


De metalen open wanden zijn met grove witte verf behandeld en de legplanken van oud hout zijn wit gelakt. Rij je hapjes en drankje op luxueuze wijze binnen met de BePureHome Push trolley. De bronzen afwerking zorgt voor een chique look! Deze hippe vtwonen trolley op stoere wielen is gemakkelijk in de keuken, woon- of werkkamer, of als extraatje voor op de slaapkamer.


Precies waar jij naar op zoek was: de Neha trolley van Lifestyle. Dit zwarte, ijzeren paradepaardje rijdt gemakkelijk de kamer binnen op zijn wieltjes. Fijn, dat scheelt jou ook weer zwaar tillen! Super leuk om drankjes en hapjes op te leggen. Alles voor in en rondom huis.


DIY-ideeën, wooninspiratie en ruim 45.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts