dinsdag 30 augustus 2016

Antifouling verwijderen krabber

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bespaar tot wel via kiesproduct. Tangen van alle merken online. Bepaalde removers kunnen meerdere lagen in één keer verwijderen. Bij hele dikke lagen antifouling , zijn meerdere behandelingen nodig.


Aangezien het verwijderen van een antifouling laag veel tijd in beslag kan nemen, kunt u altijd besluiten om dit project uit te besteden aan een expert.

Eenvoudig verwijderen met antifouling remover. Besluit u om zelf de antifouling laag te verwijderen , dan raden wij u aan om een speciale antifouling remover te gebruiken. Verwijder antifouling en verfsystemen stofloos van uw polyester boot of andere gladde oppervlaktes. De schraper wordt aangesloten op uw stofzuiger waardoor het verwijderde materiaal enstof direct weggezogen wordt. Als het mesje bot wordt kunt u hem omdraaien of verwisselen voor een nieuwe.


Mijn ervaring is dat het dan met koud krabben en een goede krabber makkelijk te verwijderen is. Brander of fohn naar mijn idee dus niet nodig. Snel, doeltreffend en zonder schade antifouling verwijderen ! Het onderhouden van de antifouling is een steeds terugkerende bezigheid voor iedere booteigenaar.

Na enkele jaren een nieuwe laag aanbrengen wordt idealiter iedere – jaar de complete antifouling verwijderd. De meest snelle, effectieve en efficiënte manier daarvoor is. Misschien mosterd na de maaltijd maar bij Gamma hebben ze die krabbers die er precies hetzelfde uitzien. Het makkelijkste is om het onderwaterschip, vlak nadat het uit het water komt af te spuiten met een hogedrukspuit. De antifouling is dan nog nat.


Als de antifoulinglaag nog nat is, dan is de laag met een hogedrukspuit of schuurspons makkelijk schoon te maken. Voor het verwijderen van antifouling op een polyester ondergrond gebruiken veel mensen een krabber of een schuurmachine. Op zich is het gebruik van een krabben geen probleem alleen is het erg belangrijk dat verwijderende antifoulig of te wel het afval goed wordt opgevangen.


Wij van Joosten Watersport gebruiken van gelplaine de pro schraper krabber. Hiermee is de antifouling eenvoudig te verwijderen. Dit hardmetalen mes is aan beide kanten geslepen. Zodra het mes bot raakt kunt u eenvoudig het mes omdraaien om weer verder te schrapen Wanneer u een stofzuiger aansluit op de Gelplane Scraper wordt het stof en antifouling schraapsel netjes afgezogen. Iedere booteigenaar weet dus wel waarom ze antifouling aanbrengen op de boot.


Helaas is het nog steeds zo dat het aanbrengen van de antifouling laag vele malen leuker is dan het verwijderen van de oude antifouling laag. Het is dus niet gek om de anti-fouling aan te brengen over de bestaande laag. Het verwijderen van antifouling is tegenwoordig vrij eenvoudig te doen. Een antifouling remover kan hierbij helpen. De bestaande lagen worden door antifouling remover week en laten los, zodat zij eenvoudig met een krabber op schraper verwijderd kunnen worden.


Een schone en stofvrije manier om antifouling , verf en vernis te verwijderen , zonder risico voor uw gezondhei en die tevens rekening houdt met de strenge milieu-wetgeving.

Alles wat u hoeft te doen is een stofzuiger aansluiten op het holle handvat van de krabber. Interstrip AF kan meerdere lagen in één keer verwijderen , echter bij hoge laagdiktes zullen meerdere behandelingen nodig zijn. Verwijder de antifouling met een botte krabber als deze nog zacht is.


Resten volgens de locale milieu verordeningen afvoeren. Een nieuwe laag antifouling aanbrengen na het reinigen, schuren en gronden van de romp. International levert bewezen oplossingen die boten beschermen, verfraaien en het onderhoud verminderen. Grote voordeel is dat de reiniging bij u op locatie kan en dat de ondergrond goed is opgeruwd.


Dit is nodig voor het aanbrengen van nieuwe antifouling. Ook het verwijderen van antifouling met COdroogijs behoort tot de mogelijkheden. Eresdé heeft eigen straalmachines en een droogijs straalmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts