maandag 29 augustus 2016

Styling advies

Laat Danie Bles en onze stylistes een unieke kledingbox voor je samenstellen! Iedere Maison3box is uniek en op jouw lijf en stijl gesneden. Jouw persoonlijke stylist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu de mooiste styling.


Voor dat ene momentje voor jezelf.

Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Beste resultaten voor arco stoelen op Finecomb. Weet jij wat goed bij je past? Een Persoonlijk Styling Advies is de oplossing! Maak een keuze hieronder voor meer informatie en reserveren.


Wij houden ons niet vast aan bepaalde style of trends. Wij willen zorgen dat jij je thuis voelt in je eigen huis. Je krijgt bij ons styling advies veel verrassende tips, nieuwe inzichten en superleuke inspiraties.

Nog meer mogelijkheden Je kunt X Styling Image ook inschakelen als personal stylist voor personal shopping, kleuradvies, metamorfoses, stylingadvies en zakelijk kledingadvies. Bied nu mee op persoonlijk styling advies voor personen, onder het genot van een drankje. Je doet al mee vanaf euro, zo bepaal je zelf de prijs.


Voor al het extra advies hanteren wij een uurtarief van euro) 3. COMPLEET PAKKET: Aan de hand van jouw wensen maken wij een compleet uitgewerkt plan. Door middel van de juiste indeling, kleuren, verlichting, meubels, accessoires en styling. Je geeft aan wat jouw budget is, hiermee gaan wij aan de slag.


Ik geef vanuit Almere, Flevolan kleur- en kledingadvies. Als imagostylist kijk ik mee in je garderobekast en ga met je op pad als personal shopper. Is het tijd voor wat anders op de muur? Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Geef je huis een mini-make-over met deze stylingideeën.


Hier staan alle tips en tricks van onze vtwonen-stylisten bij elkaar. Voorzien van prachtig beeld en stylingtips, waarmee je thuis snel en eenvoudig een wereld van verschil maakt. STYLING adviseert en styleert. Grootste keuze, laagste prijs.


Uw database omgeving migreren naar de Cloud? Meer weten over de migratie mogelijkheden naar de Cloud?

Denk hierbij aan grote namen als Kelly Huijsman (stylist van Chantal Janzen, Igone de Jongh and many more.), Yce Sidibeh (expert mannen styling ), Sabrina Schapendonk (personal stylist en retailtrainer) en natuurlijk Danie Bles zelf. Maak zo vaak gebruik van deze personal shopping service als jij wilt. Personal Styling is voor iedereen: dames, heren, jong én oud.


Vind de perfecte outfit voor op het werk, een feestje of een bruiloft. Maak kennis met ons team van ervaren personal stylisten en personal shoppers. Dan heeft u waarschijnlijk een heleboel vragen en ideeën over uw nieuwe inrichting: Welke kleuren en verfsoorten geven net dat speciale effect dat u zoekt?


Maakt deze kleur de kamer nu groter of kleiner? Lekker een stoer jongenskamer styling advies net afgemaakt. Esther vond de huidige kinderkamer wat te saaiig en vond het mooi om als basiskleur blauw te gebruiken.


Smaak is uniek en dat brengen wij graag terug in jouw interieur. Bij Smaak Interieur ben je voor interieurontwerp of interieuradvies aan het juiste adres. Barefoot Styling , interieuradvies en verkoopstyling in Rotterdam en regio Zuid-Holland. In ons portfolio vindt u diverse voorbeelden van ons werk. Zo wordt styling nog leuker.


Houd je favoriete items uit de box, de rest mag gratis retour. Ook de verzending van de kledingbox kost je niets. Stuur je stylist een berichtje bij vragen, of als je aanvullende kledingtips en meer persoonlijk kledingadvies kunt gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts