maandag 22 augustus 2016

Regenboog haar verven

Regenboog haar verven

Bekijk nu de mooiste haarverf. Voor dat ene momentje voor jezelf. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Regenboog haar verven

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Boek uw Hotel in Haar online. Reserveer online, laagste prijzen. Vandaag gaan we Devony haar haren verven met Papier, ja echt, met Crepe papier zelfs. Voor cent hebben we haar punten in regenboogkleur.


REGENBOOG HAAR VERVEN MET PAPIER! Vandaag laat ik jullie zien hoe je zelf regenboog haar kunt verven door enkel crepe papier in warm water te laten weken. De kleurstof die hieraf komt geeft een leuke felle kleur, In die video hierboven zie je hoe ik bij mijn dochter haar punten fel verf , ze was er voor deze zomer heel blij mee. Regenboog kleuren in het haar.


Regenboog haar verven

Wil je all-the-way rainbow hair, dan kun je ervoor kiezen om je gehele haar in verschillende felle of pastel kleuren te kleuren. Vrouwen die hun haren grijs verven en ermee weg komen! Nu heb ik weer een nieuwe trend ontdekt die ook alle hoofden om zal laten draaien. In deze video openen we Hairdooz: dat is een shampoo fles met een paar geweldige verrassingen! Waaronder een poppetje met prachtig haar ! Kijk mee naar mijn routine van haar verven in mijn eigen badkamer, waarbij ik je ook mijn trucje voor zacht, stralend en verzorgd haar laat zien.


Hoezo naar de kapper gaan? Ik zou het echter niet aanraden wanneer je drastisch van kleur wilt veranderen, vooral wanneer je van donker naar blond gaat, hier heb je vast wel wat hulp bij nodig! Pruiken van echt haar verven. Niet alle pruiken van echt haar zijn gelijk. Sommige hebben slechts een bepaald percentage echt mensenhaar en anderen zijn een mix van mensenhaar en synthetische haren.


Regenboog haar verven

Mits je pruik 1 echt mensenhaar is kun je deze relatief makkelijk verven. Gebruik hiervoor wel semi-permanente verf en laat deze intrekken. We leven in een tijd waarin we alle kanten op kunnen met ons haar. Kies uit producten vanaf € 295.


Welke kleur je ook wilt, het lijkt alsof alles mogelijk is. Nog nooit zijn er zoveel haartrends geweest als nu, of je nu een degelijke kleur in je haar wilt of liever alle kleuren van de regenboog , het kan allemaal. Een bekende ster zoals Katy Perry liet haar haren al meerdere malen in een andere kleur verven , maar kan nu zonder schaamte los gaan met alle kleuren van de regenboog. Zelfs het model Gigi Hadid liet zich overhalen en verfde een aantal lokken blauw.


Kylie Jenner pakte het steviger aan. Door rood met geel te mengen in veel verhoudingen en geel met blauw alsmede rood met blauw, maak je alle kleurnuances tussen dieprood en purper, zoals die in de regenboog te zien zijn. Gebruik wel een witte ondergrond en verf met een hoge dekkingsgraad. Adrian neemt de verf mee voor deze workshop en die reken je achteraf met haar af (kosten liggen rond de €1-) Neem vooral uw eigen mooie stoffen en vezels mee. Maar mocht er nog iets ontbreken, dan geeft Hawar korting op de stoffen en garens die je koopt en gebruikt tijdens de workshop.


Iedereen kan zijn haar verven , maar het resultaat valt vaak tegen. Professioneel haar verven is niet voor niets een van de moeilijkste aspecten van het kappersvak. Zonder kennis van de kleurenleer is de kans op mislukkingen groot. Haarvisie is dé specialist op het gebied van professionele haarkleuringen.


De punten van je haar worden hierbij in een felle kleur geverf net alsof je die in een pot verf hebt gedoopt. Je kunt zo je haren in allerlei gekke kleuren verven zonder dat je je haar beschadigd. Je hoeft nu niet je haar te verven of te beschadigen door middel van allerlei chemische verfmiddeltjes.


En het kan zelfs op donker haar. Het beste resultaat krijg je dus als je haar gezond is. Als je zelf je haar gaat kleuren is het het makkelijkst om je haar (een paar tinten) donkerder te maken.


Op de verpakking van de verf staat voor welke haarkleuren de tint geschikt is. Wil je naar een lichtere of totaal andere kleur, dan moet je je haar vaak eerst bleken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts