donderdag 11 augustus 2016

Traanplaat prijs

Traanplaat prijs

Vind aluminium traanplaat het nu op Kensaq. Goede prijs Omdat we traanplaten in bulk inkopen en rechtstreeks leveren vanuit de productie kunnen we scherpe prijzen hanteren. Bereken hier direct de prijs voor uw aluminium traanplaat , gezet of vlakke plaat. Bij grotere aantallen maken wij graag een speciale scherpe prijs voor u ! Traanplaten Er zijn producten.


Traanplaat prijs

BTW , prijs en afname per stuk. Aluminium traanplaten van 5m bij meter. Snelle levering, per stuk geleverd en altijd slechts euro verzendkosten, ongeacht grootte bestelling! Bekijk ons aanbod staalplaat en metalen plaat in de GAMMA bouwmarkt.


Voer hierboven uw gewenste afmetingen voor de 5-traans traanplaat in en bereken uw voordelige prijs. Voor specifieke vragen over aluminium traanplaten kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u op zoek naar een aluminium traanplaat met een andere structuur?


Traanplaat prijs

Via de bovenstaande link kunt u direct de prijs berekenen van traanplaat op de door u gewenste afmetingen. Aantal platen: Aantal tranen: Dikte: Beitsen: Maat X in mMaat Y in mMaat Z in mHoek A in graden: Tranen op:. Direct inzicht in voorraad en leverdata? Wij garanderen dat je bij HORNBACH alles voor een lagere prijs koopt dan bij onze concurrent! Uit voorraad geleverd Incl.


Zo worden aluminium traanplaten bijvoorbeeld vaak gebruikt voor bordessen, vloerplaten en traptreden. Een aluminium traanplaat is zowel voor binnen- als buitengebruik. Naast dat aluminium traanplaten praktisch zijn vanwege de antislip structuur, zijn ze ook goed te gebruiken om een industriële uitstraling aan een voorwerp of ruimte te geven. RVS traanplaten traanplaten 316: 1-traansgebeitst. Bekijk dan eens onze 2-traans traanplaat en rijstkorrel traanplaat.


Traanplaat prijs

Ze worden vaak toegepast om een veilig loopoppervlak te creëren, bijvoorbeeld op plekken waar het glad kan zijn (op trappen, in industriele omgevngen e.d.). Staffelkorting - € excl. Voor een aluminium traanplaat traans gaat u naar Metaalstore.


Metaalstore heeft een breed assortiment aan platen in staal, RVS en aluminium. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Op t werk hebben ze ook traanplaat bestel de prijs hiervan was €4euro voor een plaat van bij meter. Vind traanplaat aluminium op Marktplaats.


Info over traanplaat prijs. Resultaten van zoekmachines! Voor zowel bedrijf als particulier. Bereken direct uw prijs van maatwerk vlakke of gezette. Vergelijkbare zoekopdrachten voor aluminium traanplaat 4mm prijs.


Onze werkplaats is ook uitgerust om al het aluminium traanplaten te kunnen frezen en tappen. Dit zorgt er voor dat we de traanplaten goed kunnen verbinden en in onze constructies kunnen verwerken. Visser Techniek heeft veel ervaring en kennis in het bewerken van zowel aluminium buizen als aluminium traanplaten. Eenvoudig online bestellen. Kijk dan eens naar onze 2-traans traanplaat en 5-traans traanplaat.


In de webshop van IJzershop. De IJzershop levert aluminium platen als vlakke platen maar ook als strekmetaal en tranenplaat. De tranen zijn smaller en staan ook iets breder uit elkaar. De traanplaat drempelhulp is in meerdere varianten verkrijgbaar. In verschillende maten om precies te zijn.


Zo kunt u dus zelf bepalen welke maat u nodig heeft bij uw drempel zodat u weer zonder moeite naar binnen of naar buiten kunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts