vrijdag 12 augustus 2016

Asbak glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Asbakken voor Buiten, Staande en Wandasbakken. Stapel Korting bij Grote Afname! Ben je helemaal hierheen gescrolld om over asbak glas te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene asbak glas materiaal is glas. Je raadt het al: transparant. Glazen Murano Asbak met dover. Murano asbak van glas met (ook van glas ) dover om je sigaret te doven.

Er staan 9groen glas asbak te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 418. Asbak glas transparant met een doorsnede van cm. Gemaakt van extra sterk glas , zeer geschikt voor horeca gebruik. Van het Franse merk Arcoroc Professional. Een glazen asbak is tijdloos.


In bijna ieder huishouden vind je wel een simpele, glazen asbak. Tegenwoordig worden glazen asbakken in veel verschillende uitvoeringen en. Voorzien van inkepingen om een sigaret in de plaatsen. Een asbaken van helder glas. Een brede verscheidenheid aan asbak glas -opties zijn voor u beschikbaar, zoals glas , kristal en messing.


Ook kunt u kiezen uit ronde, vierkante asbak glas. En uit draagbare, pocket en pijp asbak glas. Asbak bedrukken glas zwart 10.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Opdruk op deze glazen is vaatwasbestendig, maar felle kleuren zullen na verloop van tijd vervagen door de vaatwasser. Anderen bekeken ook deze producten.

Asbak staand (RVS) € Bekijk product. Prijs inclusief BTW, per gebruiksdag €30. Optioneel: Zullen wij de afwas voor u doen? De artikelen mogen vuil retour voor €extra per artikel.


Bij afwas per artikel kunt u dit toevoegen aan uw offerte. Glas is een bescheiden materiaal en heeft door zijn transparantie een tijdloos karakter. De standaard glazen asbak zoals je die meestal vindt in de kroeg of in een restaurant, is zo’n tijdloze klassieker.


Ben je op zoek naar een asbak die er een beetje leuk uitziet? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment, waardoor er al gauw een exemplaar bij zit dat geschikt is voor jou. Ga je voor een stormasbak in vrolijke kleurtjes met een zomerse look?


Of ben je op zoek naar een eenvoudige glazen asbak die je kunt. Of een vaas gemaakt is van hetzelfde soort glas als ‘verpakkingsglas’ is met het blote oog niet te zien is. Omdat keramiek en verkeerde soorten glas de recycling van verpakkingsglas verstoren, horen alle vazen, sierflessen e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts