maandag 29 augustus 2016

Isolerende coating

Corrosie onder isolatie vormt een grote bedreiging voor de betrouwbaarheid en integriteit van al uw assets. Onder de isolatie kan zich namelijk een zeer corrosief milieu vormen, waardoor snel zware corrosie op kan treden. Door tijdig en vakkundig ingrijpen kan Venko de integriteit van uw proces waarborgen door een isolerende coating aan te brengen. Isolerende coating en isolerende verf kopen.


Voor thuisgebruik zijn er diverse isolerende verfen, bijvoorbeeld hitteisolerende verf.

Hieronder vindt u een selectie van isolerende coatings. Door met behulp van een geleidende of antistatische coating de ontstekingsbron te elimineren kunnen reacties of explosies worden voorkomen. Wij brengen thermisch isolerende coatings en geleidende coatings aan die elektrische stroom geleiden, waardoor deze niet statisch worden opgeladen en er geen vonken of ontladingen ontstaan. De kwaliteit en levensduur van de coatings zijn hiermee jaar gewaarborgd. Als je de isolatiecoating goed aanbrengt, beschermt de laag het oppervlak jarenlang tegen zaken als corrosie en condens en de omgeving tegen onder andere geluid.


Franssen Groep beschikt over de juiste mensen voor het aanbrengen van de isolerende coatings. Decicoat Tis een watergedragen spray-on coating en biedt uitstekende thermische isolatie, anti-condens en corrosiebescherming.

Thermisch isolerende coatings. Daarmee behoren problemen met corrosie onder isolatie voorgoed tot het verleden. Het loont dus de moeite om bij aanschaf van raambekleding te letten op de isolerende werking. Met name dubbele plisségordijnen met een speciale warmtereflecterende aluminium coating isoleren goe in een vergelijking van verschillende soorten raambekleding. Bij plisségordijnen, ook wel plooigordijnen genoem is de stof zigzag geplooid.


Met meerdere teams helpen wij honderden mensen per jaar bij de isolatie van de woning. Naast het isoleren van daken, vloeren, spouwmuren, bodems en kruipruimtes verzorgen wij het aanbrengen van isolerende coatings. Voorbeelden zijn: Polyurea coating , vloeibare dakbedekking voor o. Onze isolerende coatings zijn ontwikkelt om hitte transport van oppervlakte temperaturen tot 371°C te reguleren. De thermisch isolerende coatings zijn in diverse varianten verkrijgbaar, voor thermische isolatie, akoestische isolatie, safe-touch, anti-corrosie, vuurvast.


Het is water gedragen en extreem licht. Onze nC Protherm coatings kunnen worden opgebracht als een verf. Dat is makkelijk, neemt niet veel ruimte in, en kan gedaan worden terwijl de machines volop draaien, de oppervlakken hoeven niet afgekoeld te zijn.


Om zo min mogelijk warmte en dus energie te verliezen moeten pijpleidingen en tanks goed geïsoleerd zijn. Wij bieden isolerende coatings aan voor alle toepassingen waar substanties met hoge temperaturen doorheen gaan. Betonvloer isoleren met coating.

Ook met vloerverf kunt u een betonvloer isoleren. Een vloercoating brengt een beschermlaag aan op het beton. Als u naakt naar buiten zou gaan, hebt u het al snel kou tenzij het hoogzomer is. Vergelijk het met een jas. Elk laagje kleding zorgt ervoor dat het temperatuurverschil minder vat op u krijgt.


Tegenwoordig is het namelijk ook mogelijk om de muur te voorzien van een geavanceerde isolerende coating. Dit kan je aanbrengen zonder al te veel verbouwwerkzaamheden en het werkt erg goed om een betaalbaar resultaat te verkrijgen! Keramische coatings kenmerken zich door de lage wrijvingsweerstand en zijn hierdoor zeer geschikt als loopvlak voor afdichtingen zoals O-ringen en keerringen. Tevens zijn deze materialen zeer geschikt als loopvlak voor mechanical seals.


Vind de beste selectie isolerende coating fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit isolerende coating voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Onze collectie isolerende gordijnen. Ieder gordijn heeft een isolerende werking. De mate van isolatie is afhankelijk van de dikte van de stof. Hoe dikker de stof, des te beter de isolerende werking.


Ook bestaan er stoffen met een coating , deze coating zorgt voor betere isolatie en voor verduistering. Duitsland is het al langer te koop. Mascoat Industrial-AC is een samengestelde keramische isolatie coating die condensvorming reduceert of compleet elimineert. Het product maakt een isolerende barrière, beschermt personeel en uitrusting en blokkeert corrosie als een -alles in één eenvoudig – aan – te brengen product.


Ook wanneer je isolerende gordijnen op maat nodig hebt, ben je bij Kwantum aan het juiste adres! Met behulp van een isolerende voering voor je gordijnen op maat zorg je voor optimale isolatie. Ga dus op zoek naar een isolerende voering zodat je eenvoudig je huis warm (en koel) houdt. Met isolerende rolgordijnen bespaart u gemakkelijk meer dan €1per jaar.


De isolerende rolgordijnen zijn gemaakt van een speciale, verduisterende stof die voorzien is van een doorzichtige coating , waardoor warmte in de zomer wordt tegengehouden, maar in de winter de warmte binnen blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts