donderdag 11 augustus 2016

Wissellijst 120 x 80

Ruim aanbod wissellijsten. Doe inspiratie op en bestel direct. Snelle en Gratis levering (boven € 10). Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren.


De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto.

En dat voor de scherpste prijs. In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout. Uw foto springt er zo nog meer uit.


M'n broer is binnenkort jarig, nu heb ik een hele mooie foto die hij op vakantie heeft geschoten af laten drukken op een poster van 120xcm. Kliklijst voor posters Formaat: AGeanodiseerde aluminium omlijsting, ronde. Bij Homedecoration vind je altijd een fotolijst op maat die bij jou, je favoriete foto en je portemonnee past.

Wissellijst 120x, mission impossible. De keuze is enorvan een voordelige kunststof wissellijst tot een luxere uitvoering in aluminium of MDF. Houd jij van een speelse sfeer in huis? Varieer dan eens met de formaten, materialen en kleur van je wissellijsten. Een breed (mm) profiel met mm hoogte, een breed en sterk profiel.


Veel mensen kiezen voor lijsten omdat zo’n mooie poster het vaak niet verdient om met plakband of punaises aan de muur te worden bevestigd. Want vaak ziet een poster er pas echt mooi uit als er een bijpassende wissellijst omheen zit. Een poster gaat er duurzamer en waardevoller uitzien door een mooite wissellijst. De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies.


Neem eenvoudig contact met ons op! Altijd de perfecte wissellijst. Profiteer bij elke bestelling. Koop slim, ontvang kwaliteit! Mooie houtkleurige wissellijsten.


Lichte en natuurlijke uitstraling.

Aluminium wissellijst x 1maatwerk. De Alu breed Pro backloader wissellijst is gemaakt van een 30mm breed geborsteld aluminium profiel met licht gebogen bovenzijde. Vergelijkbare zoekopdrachten voor fotolijst 1x 80.


Info over fotolijst 1x 80. Resultaten van zoekmachines! Switch-It S is een kwalitatief hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van mm dik geslepen helder glas.


Het inlegvel kan tevens dienst doen als passe-partout. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Munt Gevallen Houder Collectie Penny Album Boek Zakken.


Zo kunt u deze 70x100cm wissellijsten aan de muur bevestigen maar ook op de grond plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts