woensdag 24 augustus 2016

Fauteuil moooi

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. De grootste collectie fauteuils.


Bekijk aanbiedingen en bestel direct online!

Ontdek de uitgebreide collectie online bij Mobistoxx. The calm sensations of the Hana Armchair. De zithoogte is centimeter. De Zio stoel is leverbaar in talloze varianten. Moooi ’s Museum of Extinct Animals.


Allereerst kun je kiezen uit twee houtafwerkingen: white wash en cinnamon. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op.

Nu al een klassieker, dit fraaie ontwerp van marcel wanders voor moooi. De bottoni fauteuil is verfijnd. Meest beroemd is misschien wel de smoke chair van Maarten Baas.


Deze fauteuil wordt met de hand gebran zodat een uniek exemplaar onstaat. Fauteuil van moooi , marcel wanders, aangeboden wegens verbouwing. Deze vintage fauteuil kost €4in de winkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Timeless objects of beauty which possess the uniqueness and character of antiques combined with the freshness of modern times.


Deze Charles fauteuil is gestoffeerd in de verlourse Harald stof van Kvadrat in de kleur groen (nr.952). Vragen over design fauteuils ? Even niet in de gelegenheid om de woonwinkels van MisterDesign in Den Bosch te bezoeken? De Boutique meubellijn is ontworpen door Marcel Wanders.


Een functioneel voordeel is dat de hoezen van de Boutique fauteuil te verwisselen zijn. Opposites attract each other and converge in the contrasting features of Marcel Wanders. Furniture finished with fire. The beauty and character of burned wood is now captured in a long lasting material, creating the strange sensation of sitting on burnt.


Fauteuil Clip van Blasius Osko en Oliver Deichmann voor designmerk moooi is een vouw loungestoel.

Geopend vormen de identieke latten een ruime zitting. De Clip-vouwstoel is praktisch en vormt tevens een sculpturaal kunstobject, zowel opgevouwen als geopend. Prachtig als side-chair in een woonkamer, ruime gang, riante kleedkamer of luxueuze. Nu verkrijgbaar als showroommodel van € 4. De fauteuil is bekleed met zwart leder.


Dit item is op aanvraag te bezichtigen. Voor deze collectie stak de ontwerper namelijk de designklassiekers letterlijk in brand om ze vervolgens met epoxyhars te bewerken. Deze echt lederen fauteuil biedt zitcomfort en is een uitstekende keuze om je huis een vintage charme te geven.


Onze fauteuil heeft simpele lijnen, wat er goed uitziet als decoratie voor elke kamer, of deze nou klassiek of modern is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts