donderdag 18 augustus 2016

Scandinavisch serviesgoed

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Servies voor lage prijzen online. Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Vintage Scandinavian design van Arabia, Gustavsberg, Rörstran Stavangerflint, Figgjo Flint, Egersund en diverse andere porseleinfabrieken. Verder hebben we ook een ruim aanbod van House Doctor servies en vind je de Urban Nature Culture kopjes met gouden oor ook in ons servies aanbod. Met de serviezen van deze prachtige Scandinavische merken geef jij jouw diner niet alleen een prachtige uitstraling door het vintage design, de serviezen zijn ook nog eens van hoge kwaliteit.


Unieke items van bekende Scandinavische ontwerpers uit de jaren vijftig tot tachtig, zoals Kaj Franck, Stig Lindberg, Marianne Westman en Inger Waage. De schaaltjes, borden, kommen en kopjes van elk servies zijn van een tijdloos ontwerp. Scandinavisch servies van hoge kwaliteit, speciaal uitgekozen omdat we het zo mooi vinden. Elk servies heeft een eigen uitstraling: stoer, romantisch of oosters, hier vind je het bij elkaar. Bij norden design vindt u vintage scandinavisch design serviesgoed van arabia, gustavsberg, rörstrand.


Hier vindt u design en inrichting voor elke ruimte in huis!

Voorheen waren wij bekend onder de naam Scandinavian Design Center. Ons unieke assortiment bestaat uit ruim 10. Gezellig kijken naar alle aparte, mooie, bijzondere en gekke dingen waarmee mensen bij de experts komen.


Ga voor klassiek porselein of kies aardewerk voor een robuust effect. Een serviesset ter decoratie. De meeste mensen gebruiken een serviesset om alle dagen van te eten en de tafel mee te dekken.


Info over servies scandinavisch. Resultaten van zoekmachines! In onze selectie vindt u vele prachtige collecties serviesgoed , waaronder de klassieke en tijdloze Swedish Grace collectie van Rörstrand en de exclusieve Teema lijn, ontworpen door Kaj Franck, voor het Finse merk Iittala. We hopen dat u een servies zult vinden dat uw huis nog vele jaren zal opvrolijken! Broste Copenhagen, prachtig serviesgoed.


Toch is het merk vooral bekend om haar serviesgoed. Vandaag bestel morgen in huis. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Al het moois komt voornamelijk uit het hoge noorden … Scandinavië!


Daarnaast voeren wij nog een aantal merken die perfect aansluiten bij het gevoel van genieten. GreenGate online kopen bij webwinkel BillieDesign. Norden Design is al jaren één van de absolute smaakmakers van de Zweedse Kerstmarkt.

Hier alles over serviesgoed , glas en kristal en het leukste kinderservies! Lieve Willy, je bent nog altijd trouw aan je liefde voor de Scandinavische stijl! Ik heb de eer om van jouw hand een prachtig geborduurd stoeltje in een gouden lijstje in de kamer te hebben staan, helemaal in de stijl van je merklap en de Ariadne van toen! In ons ruime assortiment vindt u serviesgoed voor elk budget! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


Prachtig Deens design servies bij servieswinkel Billie Design! Het vertrouwde adres voor het mooiste servies. Alles voor de stijlvol gedekte tafel. In- en verkoop van servies en serviesdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts