donderdag 18 augustus 2016

Designers guild meubelstoffen

Al onze meubelstoffen kunt u ook los bij ons verkrijgen vanaf één meter. Bij Luxury By Nature kunt u o. In onze interieurwinkel te Amsterdam laten we u graag met de. Designers Guild meubelstoffen , als ook voor stof geschikt voor het maken van gordijnen.


Heb je een stofferings project?

Laat het ons weten want ook hier kunnen we je bij helpen. Luxe en rijke gordijn- en meubelstoffen , prachtig behang, diverse meubels, bed- en badmode en woonaccessoires kunt u hier bewonderen en uitzoeken. De ontwerpstudio, onder leiding van oprichtster en creatief directeur Tricia Guild , haalt inspiratie uit diverse bronnen zoals Oosterse decoratieve kunst, Italiaanse architectuur en klassieke stukken. Nous avons remarqué que vous vous trouvez hors de France. Alba Allia Appia Arietta Arno Ashleam Aurelia Auskerry Avenza Bareggio Barra Barras 1. DESIGNERS GUILD FABRIC: Giradon Coral.


These fabrics can be used for upholstery and drapery.

Design Concepts offers over 120patterns of fabrics and. De kleuren en veelal bijzondere texturen van de meubelstoffen zijn zeer geschikt voor onze collecties banken en fauteuils. Vooral de drukke en kleurrijke patronen zijn hierbij kenmerkend.


Om onze unieke collectie compleet te maken hebben wij o. Kom kijken en voelen in Schagen. Deze pin is ontdekt door Andries Ritsema. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Hier te koop, bij Luxury By Nature. In onze webshop is een breed assortiment aan producten van het merk verkrijgbaar. Het bedrijf wordt geleid en is eigendom van broer en zus Tricia Guild (oprichter en creatief directeur) en Simon Jeffreys (Group Chief Executive). Sorteren op: winkels gevonden AYA living: voor lifestyle , design en interieur.


Ik kom vrijblijvend bij u langs en breng een gevarieerde collectie meubelstoffen mee. Haar meubelstoffen , wandbekleding en bed- en badcollectie werden wereldwijd goed ontvangen. Meubelstoffen , gordijnstoffen, eetkamerstoelen en behang met kortingen tot ! De tekeningen van exotische bloemen, chique geometrische vormen of mooie dessins die veelal op de natuur geïnspireerd zijn, je treft het in de behangcollecties die met liefde door Tricia Quild zijn ontworpen.

Een interieur moet prachtig zijn en ook passen bij jouw persoonlijke stijl én leven. Ons doel is voor jou een comfortabel, sfeervol en vooral uniek interieur te. De achterijzde heeft een fluweel met textuur, eveneens in een oker. Mooie lotus bloemen zijn geprint op een zijde satijnen stof.


Ontdek hun nieuwste wallpapers en wandbekleding en creëer inspirerende looks voor je muren. Kwaliteit, creativiteit en innovatie zijn de pijlers van het bedrijf. Met haar verfijnde kleurgebruik en vernieuwende dessins weet zij al jaren een leidende rol te spelen op het gebied van interieur.


Radford Furnishings is one of Australia’s leading importers and distributors of home furnishings, fabrics and wallpaper. Get it as soon as Tue, Dec 17. FREE Shipping on orders over $shipped by Amazon. Op zoek naar een nieuw behang voor je interieur?


De meubelstoffen die te vinden zijn in onze collectie voldoen allemaal aan de hoge eisen die wij aan deze type stoffen stellen. Het is namelijk van groot belang dat deze voor langere tijd meegaan. Als u een stoel of bank bekleed verwacht u uiteraard dat de stof die u daarvoor gebruikt niet snel slijt en of verkleurd.


De filosofie van dit Engelse bedrijf bestaat uit de combinatie van creativiteit en innovatie en staat voor de hoogste graad in kwaliteit van materiaal en design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts