woensdag 31 augustus 2016

Beton cire verf

Bestel Kras-, Stoot- en Slijtvaste betonverf online. De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Deze zijn nodig voor het functioneren van de website en worden daarnaast gebruikt voor het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Wanneer u op Akkoord klikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt. In dit artikel sommen we de voordelen op van een betonlook verf en krijg je een stappenplan mee voor het aanbrengen van de verf. Bij de creatie van een betonlook kan je kiezen uit verschillende opties. Voordelen van betonlook verf.


Verf is daarbij vaak goedkoper in vergelijking met andere opties zoals beton cire of betonbehang. Dat is echter niet het geval. Je geeft het beton daarmee een beschermende laag die tevens slijt en krasvrij is.


Wilt u voor de meest naadloze, elastische uitstraling gaan, dan is een coating of betonlook verf voor badkamer aan te raden.

Voelt een stuk behaaglijker dan echt beton en is zeer onderhoudsvriendelijk. Er zijn diverse verven op de markt die dit kunstje kunnen bewerkstelligen. In de badkamer: beton -ciré. Door de toevoeging van speciale materialen en harsen aan het cement, heeft het beton -ciré een enorme hardheid maar ook een hoge flexibiliteit.


Het is op veel manieren te verwerken. Annamarie-Ik heb de metropolitan grof onbewerkt beton gekocht maar moet je daar nu ook een wassing overheen doen want in de winkel beweerden ze van niet en ik zie in de klusbeschrijving dat jullie die wel gebruiken met wassing of geld dat alleen als je stilleven loft gebruikt? Heb je nou een betonnen vloer in goede staat in de gang, berging of zelfs in de keuken of woonkamer, dan is het zonde om hier zeil, laminaat of vloerbedekking op te leggen. Geef de vloer een kleur naar wens met speciale betonverf van Histor. Deze verf is slijt en kras vast en verkrijgbaar in ontelbaar veel soorten.


Laat beton cire altijd aanbrengen door een vakspecialist neem vandaag nog contact. Kies uit producten vanaf € 295. De ondergrond moet dan ook waterbestendig zijn in verband met de grote temperatuursverschillen. Gratis workshop beton ciré.


Niets leuker dan u kennis te laten maken met ons beton ciré. Om die reden is onze workshop GRATIS (!) en inclusief verse koffie en een heerlijk broodje. Uiteraard kunt u na afloop ook direct beton ciré bestellen.


Normaal gesproken is beton - cire vrij dun van opzet, ca.

De uitgeharde laag wordt dan nog machinaal geschuurd - ik bedoelde dan niet met de hand wat dat is een eindeloze missie- en van een topcoating voorzien. Kijk voor advies en meer informatie op onze website. Neem contact met ons op, we helpen u graag. Ook kun je kiezen voor betonlook verf in de badkamer.


Muurverf voor je badkamer in betonlook is een goedkopere optie in vergelijking met bijvoorbeeld beton ciré of betonstuc. Daarnaast kun je de verf aanbrengen op veel verschillende ondergronden. Zoek je een vloer met een stoere betonlook, dan is beton cire een echte aanrader.


Beton cire : Vloer met betonlook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts