maandag 15 augustus 2016

Nofruit maatkussens

Bankkussens in elke maat en kleur! Duurzame kwaliteit, snel leverbaar. Groot aanbod tuinartikelen online! Als je op zoek bent naar kussens (of hoezen) voor tuin, boot, lounge, binnen,.


Nofruit is DE specialist als het gaat om kussens op maat.

Sterker nog, hier zijn we ooit mee begonnen. Wij zijn dag in dag uit in de weer met kussens. Voor ieder soort kussen ben je bij ons aan het juiste adres.


Of je nu iets zoekt voor op je boot, tuinset of keukenbankje. Nofruit heeft alle mogelijkheden om zelf je kussens op maat samen te stellen. Kies zelf je eigen formaat, kleur en stof en maak jouw kussens zo tot een uniek ontwerp.


Om je alvast van ideeën te voorzien vind je op onze inspiratiepagina vele voorbeelden en creaties die je helpen bij het maken van een geweldige keuze.

Fauteuil (MATE) De eigenwijze stoel van nofruit die simpel en logisch in elkaar zit. Deze hebben we iedere dag in onze handen. Bepaal helemaal zelf hoe jouw kussens er uit moeten zien. Als Nofruit , kunnen we van alles ontwerpen en maken. Zo lang het dus maar geen fruit is.


Bovendien wilden we een naam die lekker blijft hangen en niet doorsnee is. Een naam die is zoals wij zijn: “een beetje gek”. We willen met onze naam Nofruit zorgen voor een lach op je gezicht. Nofruit garandeert een hoge afwerkingsgraad van je poefjes, met 1 kleurechte en slijtvaste materialen. Wij maken mooie en heerlijk zittende poefjes, afgestemd op jouw speciale wensen.


Uniek, zoals jij het wilt. Je kunt simpel de maten bepalen, het materiaal kiezen, de vorm en binnen een paar klikken wordt de productie van je kussen op maat in gang gezet. Van tuinkussen op maat tot plofkussens tot ligbedkussens. Waar wij nofruities met een nofruit -oog naar kijken. Zo kreeg ze een schommel voor het zwieren en zwaaien.


En voor haar eigen momentjes staat er nu ook een mini picknick tafel in de tuin.

Met mini op maat gemaakte kussens natuurlijk! In eerste instantie had Anne gekozen voor Southend stof, zoals als de kussens voor de tuinbank. Totdat we haar vertelden dat nofruit een samenwerking heeft met Motiflow. Nu hebben we een mooie showroom van nofruit en kan iedereen zijn eigen creatie bij ons bestellen. Je hoeft geen genoegen te nemen met een standaard product en je hoeft ook niet de hoofdprijs te betalen voor iets bijzonders, je kunt met je eigen creativiteit precies datgene krijgen wat je zoekt.


Een product waar je trots op kunt zijn. Inspirerend portfolio van Nofruit - Maatkussens. Mister nofruit ”, de grote bedenker, inspirator en aanjager van het team! Gelukkig is hij vader van stoere jongens en staat hij wekelijks langs de lijn bij de F-jes. We krijgen bij nofruit vaak de vraag of we een kussen op maat willen maken voor de BESTA Ikea kast.


In een handomdraai heb je dan een bank, mét opbergruimte. En hele slimme Ikea hack als je het ons vraagt. Zo kwam ook Tanja van Hoogdalem… Lees verder. Topkwaliteit kussens op maat laten maken voor uw loungeset, meubels en tuinstoelen.


Eenvoudig zelf samen te stellen in alle kleuren, stoffen en maten. Of het nu gaat om kussens voor buiten, kussens voor een loungeset, kussens voor een eetkamerstoel…bij Onlinemaatkussens. Hangen op een lekker dik matraskussen in het zonnetje, hoe klinkt dat?


Laat matraskussens op maat maken voor je tuinstoelen of tuinbank maken door Nofruit. Helemaal zoals jij het zelf wilt hebben. Kleurechte matraskussens op maat.


Of je de matraskussens nu binnen of buiten gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts