donderdag 11 augustus 2016

Design spiegels naarden

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Uitstekende service en hoge kwaliteit.

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Daarnaast kun je zelfs design spiegels met een geïntegreerde badkamer tv en maatwerk LED spiegels eenvoudig online via onze webshop bestellen. De spiegelfabriek in naarden is het adres voor een fraaie en betaalbare badkamer spiegel met geïntegreerde verlichting en handige.


Online design spiegels bestellen. Koop bij ons je badkamerspiegel of staande spiegel of bestel een spiegel op maat. DEAL en ontvang je jaar garantie. Vandaag besteld is binnen uur thuisbezorgd.

Een luxe, moderne en functionele verwarmde badkamer spiegel voor in jouw badkamer! Zo kun je de spiegel altijd praktisch gebruiken en blijft hij langer schoon. Heeft de spiegelverwarming een schakelaar? Ben je op zoek naar een mooie spiegel waarin jij je haar en make-up wilt doen, dan hebben wij een aantal mooie spiegels met verlichting voor jou in de aanbieding. Zo hebben wij verschillende spiegel aanbiedingen inclusief led verlichting.


Alle merken design spiegels. Hier kunt u een selectie van onze (maatwerk) spiegels en spiegelkasten komen bekijken. Zijn de spiegels van gekleurd glas?


Nee, al onze spiegels zijn vervaardigd van helder (kristal) glas. Op enkele foto’s kan het wellicht lijken alsof het glas er getint uitziet, maar dit is in werkelijkheid niet het geval. Ja, al onze spiegels kunt u desgewenst horizontaal of verticaal ophangen.


Onze visagie spiegel , ook wel Hollywood spiegel of theater spiegel genaam wordt gekenmerkt door een modern design , veel gebruiksgemak en een degelijke bouwkwaliteit! Ontdek online de vele designs , afmetingen en opties, zoals spiegelverwarming, Bluetooth muziek systeem, sensor schakelaar en scheerstopcontact. Of kom langs in onze showroom in Naarden ! Bekijk de designcollectie van thebruinstandard.


Het aanbieden van hoogwaardige en attractieve lichtspiegels tegen betaalbare prijzen.

Wij bieden u voor een aantrekkelijke prijs een opvallende badspiegel. Bezoek onze website of kom langs in onze showroom in Naarden ! Kleine wandspiegels, spiegels aan banden, spiegels met opbergvakken en staande spiegels. Zo vindt u altijd iets wat u zoekt!


Een design spiegel is een onmisbaar woonaccessoire voor designliefhebbers! Onze visagie spiegels worden naast particulier gebruik ook ingezet voor de grime bij tv producties en theater voorstellingen, zoals bij: X Factor, Telegraaf TV en Carre Amsterdam. Met wat designglaswerk til je die muur naar een hoger niveau en kun je dat prachtige snoetje van je in een nog mooier frame bekijken. Als je besluit om een design spiegel aan te schaffen zal dit niet alleen uit functionele overwegingen zijn.


Een fraaie spiegel aan de wand heeft een grote decoratieve waarde in huis. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. We hebben de mooiste spiegels voor je geselecteerd.


Exemparen met bijzondere randen en frames van hout, kunststof, glas of leer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts