donderdag 18 augustus 2016

Houten krijtbord

Bij de Horeca Benodigdheden Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Bestel direct of ontvang persoonlijk advies! Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten.


Deze houten krijtborden zijn beschikbaar in diverse formaten en uitvoeringen.

Allen geschikt voor krijtjes en krijtstiften. Houten krijtborden met logo. U kunt de houten krijtborden personaliseren door deze te bedrukken met uw naam, tekst, logo en of slogan. U kunt er op deze manier een uniek relatiegeschenk van de houten krijtborden maken. Naast goodwill genereert u door het bedrukken van houten krijtborden met uw logo ook nog eens eenvoudig naamsbekendheid.


Onze unieke vintage borden en houten borden worden met de hand gemaakt in onze ambachtelijke lijstenmakerij. Voor welke ruimte u dan ook een krijtbord kiest, u heeft ruime keuze. Van kleine krijtborden tot grote krijtborden.

Een krijtbord met steigerhouten omlijsting is zowel een praktisch als een mooi product. Doordat de krijtborden steigerhout met de hand worden gemaakt, is ieder krijtbord uniek. Een must-have voor uw bedrijf of voor thuisgebruik. Mooie houten speeltafel met krijtbord en opbergmogelijkheden. Deze knutseltafel is enorm geschikt voor je kinderen, en zorgt voor eindeloos speelplezier.


Duurzame Zwarte houten krijtborden en wandborden voor aan de muur. Groot assortiment met altijd een krijtbord die past bij de stijl van uw restaurant. Erg leuk zijn onze junior en mini krijtbordjes, leverbaar als zwart mini krijtbordje , mahonie houten mini krijtbordje en mahonie houten junior krijtbordje en blank houten mini krijtbordje. Zeer geschikt voor horeca of winkelpresentatie, zowel binnen als buiten. Nieuw in verpakking Verzenden.


Wanneer het tijd is om het bord te wissen, gebruik dan deze traditionele vilten wisser met een massief houten handvat om de klus te klaren. Het is een onmisbaar accessoire voor het krijtbord dat kinderen het liefst gebruiken! Dubbelzijdig houten schoolbord met opbergmanden in de kleur grijs. De ene kant is een zwart krijtbord en de andere kant is een wit magnetisch bord met een papierrol.


Shop direct houten krijtborden online. Beslist de laagste prijzen. Voor 17:uur bestel morgen in huis!

Producten online bij Muldi. Enorme selectie aan knutselspullen voor kinderen, klein speelgoed en veel meer. Maak een vrolijke afbeelding op het krijtbord of schrijf een creatieve tekst met de bijgeleverde magneetletters op het magneetbord. Het is alleen spijtig, dat de advertentie laat uitschijnen, dat er precies cijfers en letters bij in zitten, maar dit is niet het geval.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Door de informatie die u erop kunt plaatsen kunt u men nog een extra bericht meegeven. Krijtbord met houten lijst 40xcm. Dit krijtbord voor aan de muur is erg hip en heeft wash effect antraciet kleurige omlijsting.


Zo heeft het speelgoedmerk Bigjigs meerdere modellen beschikbaar en kun je bij ons onder meer het Junior art schoolbord van hout bestellen. Het krijtbord kan worden beschreven met krijtstiften en traditionele krijtjes. Dit model is aan twee zijden te gebruiken met een whiteboard en een krijtbord.


Het speelgoedmerk Woodtoys staat natuurlijk voor de ontwikkeling van houten speelgoed. Dat kun je uit de naam al afleiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts