woensdag 17 augustus 2016

Fotobehang zelfklevend

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Maak van je huis een thuis. Pixerstick fotobehang staat ook wel bekend als zelfklevend fotobehang , d. Dit is een perfecte oplossing voor mensen die een hoofd vol ideeën hebben en willen dat hun ruimte meeverandert met elke nieuwe droom. Bij Wall-Art kun je kiezen voor zelfklevend behang of vliesbehang wat je met behanglijm kunt aanbrengen. Bij het fotobehang kun je per ontwerp het aantal banen kiezen wat je wilt, zo kun je zelf de juiste afmeting bepalen.


Met de sierranden breng je op eenvoudige wijze, een mooi accent aan in je woning of kantoor. Zelfklevend fotobehang besteld. Na overleg, omdat het een oude foto betrof, heb ik een proefdruk ontvangen.


Het behang is meer dan mooi geworden. Het contact met Nikkel Art was ook prima. Aardige dame aan de lijn gehad die alles nauwkeurig uitlegde. Little monsters geel groen blauw zelfklevend behang.


Collectie Pop Up Stickers. City Love Cairo fotobehang bruin € 23 € 22 00. Een grote collectie behang en fotobehang vind je bij wall-art. In een interieur wordt voor een groot deel de sfeer bepaalt door het behang. Uw eigen foto of afbeelding levensgroot aan de muur is beslist een eye-catcher.


Fotobehang zelfklevend

Bij Drukwerknodig kunt u snel en eenvoudig fotobehang maken. Vele toepassingen zijn denkbaar. Gebruik zelfklevend fotobehang bijvoorbeeld als decoratiemateriaal of als promotiemiddel voor een speciale actie of evenement. Levensechte raumfeeling is gegarandeerd – in een oogwenk verander uw woonkamer in een overweldigende wohlfühlparadies.


Duik in een zee van de bloemen, indrukwekkende steden skylines of artistieke abstractie. Niet alleen de manier van kleden en levensstijl geven karaktereigenschappen aan. Hier hoort nu ook je fotobehang bij dat veel kan vertellen over je persoonlijkheid. Denk maar niet dat fotobehang niets met je stijl te maken heeft.


Ons fotobehang op maat wordt gemaakt in dagen, is 1 veilig voor de gezondhei krasvast en afwasbaar! Ook is het heel eenvoudig zelf te behangen zonder overlapping. Kies uit 1producten vanaf € 295.


Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Voorbereiding van ondergrond: Voordat u begint met het aanbrengen van het behang moeten de wanden schoon en droog zijn. Alle oneffenheden en gaten dienen te worden gevuld en glad gemaakt.


Behang met geïntegreerde lijmlaag of vliesbehang waarmee je eerst de lijm aanbrengt op de muur. Kijk in onze webshop en bestel direct online! Nee, ons behang is niet zelfklevend. De lijmlaag op zelfklevend behang kan heel sterk zijn en eventueel.


Phototex zelfklevend fotobehang is een uniek verwijderbaar textiel, dat op elke vlakke en niet- poreuze ondergrond kan worden aangebracht. Hierdoor is dit materiaal bij uitstek geschikt voor tijdelijke acties en museale projecten. U komt niet toe aan behangen, u wilt steeds weer iets nieuws of heeft een hekel aan de geur van behangerslijm? Dankzij de zelfklevende achterzijde is dit product binnen een mum van tijd aangebracht en kan bovendien snel en zonder resten worden verwijderd. Dit type fotobehang is corrigeerbaar en op meerdere ondergronden aan te brengen waaronder: Geverfde, fijne structuur en rauhfaser behang.


Fotobehang zelfklevend

In ons assortiment vindt u onder andere steden en natuur maar ook dieren en lifestyle. Geprint in Full Colour en gemaakt op zelfklevend behang. Creëer warmte en gezelligheid in je woonkamer met fotobehang op de muur. De woonkamer heeft een centrale plek in je huis. Een plek om gezelligheid en warmte te ervaren.


Kies het juiste behang voor je woonkamer en zorg voor een gezellige sfeer. Op zoek naar nieuw sfeervol behang voor aan de muur? KARWEI heeft alle soorten behang.


Fotobehang zelfklevend

Ga voor inspiratie naar de website en koop het behang online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts