woensdag 31 augustus 2016

Vliesbehang steenmotief

Vliesbehang steenmotief

Bestel jouw favoriete kleur eenvoudig online. Bekijk het brede aanbod vliesbehang bij Acaza. Heeft u een vraag over een van onze producten? Het steen behang van behangwebshop.


Vliesbehang steenmotief

Zo maakt u met bakstenen behang gemakkelijk een mooie muur in huis. U kunt drukke of rustige prints kiezen van steenmotief behang. Een steenmotief behang is makkelijk aan te brengen en ook weer te verwijderen.


Behang met steen motieven geven je interieur een stoer en minimalistisch uiterlijk. Een stenen muur maar dan van behang en niet van echt te onderscheiden ! Wij hebben een modern assortiment in steen behang voor uw woon- of slaapkamer. Enorm aanbod houtbehang en steenbehang online bestellen bij Behangwereld. Onder andere sloophoutbehang, steigerhoutbehang en baksteen behang.


Bij onlinebehangpapier vind u diverse soorten steen behang op voorraad. Voordelig en goedkoop natuur stenen, steenstrips tot 3D steenmotief behang. Renovliesbehang wordt vaak ook glasvliesbehang genoemd. Behang kan op veel verschillende manieren worden vormgegeven. Elke vliesbehang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige vliesbehang aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! Gratis verzenden vanaf €50! Deze behangsoort is erg stevig, scheur- en krimpvast én makkelijk afwasbaar.


Vliesbehang steenmotief

Je gebruikt bij het reinigen dus best een zachte spons of licht vochtige doek. Op zoek naar nieuw sfeervol behang voor aan de muur? KARWEI heeft alle soorten behang. Ga voor inspiratie naar de website en koop het behang online!


Of durf je een hele muur van fotobehang aan? Wil je behang met een leuke print? Met goed gekozen behang, kun je jouw interieur een snelle boost geven naar precies de sfeer die jij thuis wilt.


Of je nu glasweefselbehang, vinylbehang, vliesbehang of eenvoudig paperbehang wilt, je vindt het bij ons in de winkel en online! Industrieel behang in verschillende soorten van steen behang, hout behang tot metaal en ijzer behang. Wij garanderen dat behang voor een vaste lage prijs bij HORNBACH te koop is! Of reserveer het behang en haal het later op in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging.


De naam “ vliesbehang ” zou het niet aangeven, maar zo’n behang is heel erg stevig en kan best tegen een stootje. Vliesbehang is wel minder sterk dan vinyl behangpapier. Vlies betekent dat er heel veel structuren, reliëf en motieven in je vliesbehang kunnen zitten die mooi zichtbaar zijn na het verven.


Vliesbehang steenmotief

Dit vliesbehang is heel makkelijk in gebruik: even de muur inlijmen en het behang aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts