vrijdag 12 augustus 2016

Stoel artifort

De grootste collectie stoelen. Bestel online of kom langs! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Fabrikant van design stoelen , design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin.

Dat betekent dat de stoel in een aantal uitvoeringen binnen weken af-fabriek kan worden geproduceerd. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt.


Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen , veelal in vrolijke kleuren. U kunt ook kiezen voor een duurzame stoffen stoel in tijdloze kleuren. Artifort staat voor Art en Comfort.


Let wel helaas komt de echte kleur op de foto.

De Little Tulip designstoel is verkrijgbaar in vele uitvoeringen: met een kruisvoet, draaibare schijf of niet-draaibare schijf,verchroomd of in poedercoat én in vele verschillende kleuren en stofsoorten. Deze prachtige design stoel van artifort is voorzien van een lederen stoffering in de kleur geel en een zwart. Het is de start van een lange en vruchtbare samenwerking. Zijn ontwerpen onderscheiden zich door de opvallende sculpturale vormgeving. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een andere kleur, leer of stof? En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment. De organische vormen van deze stoel kenmerken het iconische zitmeubel. Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort.


Te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen.


Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen. Bijvoorbeeld de welbekende klassiekers van ontwerpers Pierre Paulin en Patrick Norguet. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online!

Jij kiest de stoel die aansluit bij jouw woonwensen en jouw stijl en smaak. De schaal van de stoel is leverbaar met armsteun of zonder. Bij MisterDesign hebben we een variant die direct te bestellen is, zonder keuzestress.


Designmeubels en cadeauartikelen van Nederlandse ontwerpers in het centrum van Alkmaar, op loopafstand van meubelboulevard Overstad. Fauteuils, stoelen , kasten, tv. En uiteraard deed de voetbank mee in de metamorfose. Dan weet u dat de Beso stoel is vernoemd naar het Spaanse woord voor kus! Deze stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en daarmee ontzettend veelzijdig.


Naast de eetkamerstoel zijn er ook een Beso fauteuil en een barkruk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts