maandag 29 augustus 2016

Primer spray

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Hier vindt u diverse primers in spuitbus, zoals metaal, plastic, polystyrene en universele primers. De spray beschermt en verzorgt je haar tegen de hitte van je föhn en andere stylingtools tot 2?

Het resultaat is zijdezacht haar dat niet pluist of aan elkaar klit, waardoor het makkelijker te stylen is. Spray tot pompjes, afhankelijk van de lengte, op handoekdroog haar aan. Spuitbus epoxy primer is een grondverf die zowel een geweldige hechting van de lak heeft, als een uitstekende bescherming biedt tegen roest en corrosie. Daarnaast beschikt deze primer over een goed vullend vermogen waardoor oneffenheden goed opgevuld worden waarna deze schuurbaar is. Er zijn vandaag de dag verschillende soorten make up primers op de markt terug te vinden.


Dergelijke primers zijn dan ook verkrijgbaar in diverse vormen. Zo onderscheiden we de primers onder de vorm van een spray van de crèmes en de mousses. Er zijn zelfs enkele make up primers op de markt terug te vinden die over een speciaal kleurtje beschikken.


De primer kan toegepast worden op metalen zoals ijzer, plaatwerk of minerale ondergronden.

Deze watergedragen spuitgrondverf op basis van alkydemulsie is speciaal ontwikkeld voor verwarmd spuiten. Het product is geschikt voor diverse spuitapparatuur. Met slechts één behandeling brengt u ‘twee kwastlagen’ (µm) aan. Nu kun je beginnen met het aanbrengen van een primer. Als je nog een beetje roest ziet is het het beste om een roestwerende primer te gebruiken.


Deze is verkrijgbaar in bruin en grijs. Voor kunstof of plastic heb je een hechtprimer nodig om extra hechting te verkrijgen op een glad oppervlak. GAMMA spuitlak primer wit 4ml is een goed dekkende grondverf spuitlak.


De lak hecht optimale aan de afwerklaag op hout, metaal, de meeste harde kunststoffen en keramische materialen. De primer is geschikt voor moeilijk te schilderen voorwerpen zoals spijlen, buizen en rotan. Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Niet geschikt voor polypropyleen.


Als je nog niet precies wist waar een primer en fixing spray goed voor zijn dan hoop ik je met dit artikel een beetje te hebben geholpen. Vragen kun je natuurlijk altijd stellen in de comment box hieronder. De primer en de fixing spray van Sans Soucis kunnen worden aangeschaft bij de webshop van Sans Soucis zelf. Primer Menie Roodbruin Spuitbus 5ml.


This lighter that air nourishing mist keeps the skin looking and feeling soft, supple, and refreshed while it locks in makeup. Een primer gebruik je voordat je je make-up aanbrengt, en een fixing spray nádat je je hebt opgemaakt. Producten die voor mij inmiddels onmisbaar zijn geworden.

Looking for makeup primer ? Our face primer and foundation primer selections offer the perfect base to help makeup look its best. Universele primer is geschikt voor diverse ondergronden zoals hout, metaal, glas, karton en kunststoffen. In essentie is anti corrosie spray geschikt voor alle (kleinere) oppervlakken waar roest kan ontstaan. Sterker nog: de meer krachtige anti roest sprays kunnen zelfs rechtstreeks over roest aan worden gebracht. Een professionele primer voor nagenoeg alle toepassingen!


Er zijn tal van (universele) primers op de markt, maar welke heeft u nodig voor uw toepassing? Bij het kopen van een primer is het belangrijk dat u er een heeft die speciaal geschikt is voor uw ondergrond en zorgt voor een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts