vrijdag 12 augustus 2016

Plisse zelf op maat maken

Bepaal zelf de afmetingen! Wilt u eerst zien wat u koop? Bestel dan nu een gratis monster. Downloadbare meetinstructies. Energiebesparen Duurzame Keuze! U krijgt direct een bevestiging.


Plisse zelf op maat maken

Bij Kwantum vind je plisségordijnen in standaardmaten , maar je kunt je ze natuurlijk ook voordelig op maat laten maken. In deze video legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je jouw plisségordijn in de breedte of hoogte inkort. We maken graag vrijblijvend een offerte voor je op. INHUIS Plaza heeft een eigen meet- en montageservice. Onze collega van de planning belt je op voor het maken van een afspraak.


Verduisterende plisse shades zijn dan weer handig als u een woonruimte volledig wilt verduisteren, bijvoorbeeld de slaapkamer. Plissé gordijnen ophangen. Per stofsoort heeft u de keuze uit een breed aanbod aan kleuren. U geeft hierbij zelf de maten tot op de millimeter nauwkeurig op via de website.


Plisse zelf op maat maken

Nu korting op de gehele collectie van Label 65. Hordeuren bij doehetbudget. Kies uw kleur gaas, voer de maten van uw deuropening in en zie direct de kosten. Die worden duoplissés genoem of dupligordijnen. Aan de zijkant lijkt het op een honingraat, wat het een elegante uitstraling geeft.


En deze plisségordijnen maken de ruimte makkelijker verduisterend. Bij GAMMA vind je meerdere verduisterende plisségordijnen, om het in de slaapkamer donker genoeg te maken voor een goede nachtrust. CanDo Doe-Het- Zelf Shutter Een shutter die je eenvoudig zelf op maat kunt maken en monteren. De schutter wordt op maat geleverd. Deze shutters kunnen, tegen meerprijs, worden ingemeten en gemonteerd.


Plisse zelf op maat maken

Kan ik mijn hor zelf op maat maken ? De meeste horren zijn leverbaar in verschillende maten, die eenvoudig in te korten zijn. Dit staat altijd aangegeven op de website bij de horren in het assortiment. Boek uw Hotel in Marken online. Doordat het plisségordijn op verschillende manier ingesteld kan worden, wordt het een top down bottom up plisségordijn genoemd.


Met een top down bottom up plisségordijn bepaal je zelf de stand van de raamdecoratie en bepaal je tevens de uitstraling hiervan. Een belangrijk verschil is dat deze hordeur eenvoudig zelf op maat te maken is. Dit komt doordat de bovengeleiding plaats vindt door middel van een koord. De onderrail van deze plissé is mm hoog.


De deurhor plissé Deluxe is verkrijgbaar in twee breedtematen en twee hoogtematen, die zelf op de gewenste maat te maken zijn. Al een tijdje liep ik met het idee om een plissé rok te maken. Gelukkig vond ik een mooi stofje bij de stoffenwinkel in de buurt, zeg maar om de hoek. Ik moet er niet te vaak langslopen, want dan moet ik verplicht achter de naaimachine om iets leuks te maken. Onze op maat gemaakte producten worden volledig, van begin tot eind voor jou op maat gemaakt.


Op deze manier stel je een uniek plisségordijn samen dat perfect past bij jouw interieur. Zelf horren maken is eenvoudig met de configurator: probeer het zelf ! Je kunt onze plissés op maat zelf samenstellen. U kunt zelf een hor maken voor alle ramen en deuren in uw huis. Of het nu voor een draaikiepraam of voor de achterdeur is, een hor kan overal worden opgehangen.


U wilt uw eigen raamhorren en inzethorren maken ? Dan bent u hier bij Horrenbouw op de juiste pagina beland. Horrenbouw levert alle soorten profielen, alle soorten gaas en alle benodigde onderdelen welke u nodig heeft om uw eigen horren te maken. Wanneer u zelf horren wilt maken heeft u verschillende onderdelen nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts