donderdag 11 augustus 2016

Achterwand keuken glas

Eenvoudig Online Bestellen. Met Of Zonder Print, Altijd Op Maat! Bekijk hier onze ruime Collectie! Een glazen keuken achterwand is bestand tegen hoge temperaturen. Glas heeft namelijk de eigenschap dat het.


Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look!

In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Ook onze glazen keuken achterwanden met print zijn erg populair.


Dit komt doordat onze prints een tijdloze en unieke uitstraling hebben. Of u nou opzoek bent naar een achterwand met een reliëf print of een achterwand met een graffiti print. Wij hebben voor ieder wat wils.


Doordat een glazen ( keuken ) achterwand geen of minder naden heeft blijft er geen vuil in de naden achter, hierdoor hoeft u nooit meer voegjes te schrobben.

Glazen achterwanden maken uw keuken en interieur optisch niet alleen maar groter, maar geven nog eens een extra luxe uitstraling aan uw keuken. Keuken achterwand glas met print. Glazen keuken achterwand als keukenwand eyecatcher. Zelfs over oude tegels heen.


Het glas wordt namelijk op kleur gemaakt, waardoor je de oude muur er niet meer doorheen ziet. Zo werken we in één klap alles netjes weg. Een keukenwand van Glasbestellen. Wanneer u uw glazen keuken achterwand heeft gekozen is het eventueel noodzakelijk om het glas te laten bewerken.


U heeft hierbij de keuze uit om het glas te laten slijpen en gaten in het glas laten te boren. De transparante wand kan over de gehele breedte van het aanrecht of bijvoorbeeld alleen onder de afzuigkap geplaatst worden. Al onze glasplaten zijn van gehard veiligheidsglas en hierdoor keer sterker dan ongehard glas. Glas is een originele en duurzame mogelijkheid voor de achterwand. Glas geeft een strakke en luxueuze uitstraling aan de keuken.


Het leuke aan glas is de verschillende kleur mogelijkheden. Je kan namelijk kiezen voor blank glas maar glas kan ook gespoten worden in verschillende kleuren. Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig.


Voor iedere keukenstijl een wandpaneel.

De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen.


Kies uit diverse maten, vele afbeeldingen. Dé nieuwe trend in keukendesign. Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. Maak van je huis een thuis. Van hele badkamer tot onderdeel.


Naast het feit dat glas veel makkelijker schoon te maken is, is vlekinwerking vrijwel onmogelijk. Zolang de achterwand van je keuken maar redelijk vlak is kunnen we er glas tegenaan plaatsen. Als u een glazen keuken achterwand ook achter het kookgedeelte wilt laten plaatsen, dan adviseren wij om gehard glas te nemen. Dit is eenvoudig te reinigen en sterk en betrouwbaar. Voordelen van een glazen keuken achterwand.


Dit glas is uitvoerbaar in vele kleuren en designs. Als keukenglas passen wij dit glas niet alleen toe als glazen werkbla maar ook glazen keuken achterwanden zijn een populair product. Specialist in unieke, exclusieve keuken achterwanden. Onze Visualls worden geprint op een lichtgewicht, watervast plaatmateriaal. Topkwaliteit, kleurecht, krasvast en buitengewoon onderhouds-vriendelijk.


In nagenoeg iedere keuken eenvoudig te monteren. Uiteraard kan het zijn dat de achterwand van glas voor de keuken nog niet helemaal aan uw wensen voldoet, omdat u de achterwand in een speciale kleur zou willen veranderen. Ook hier bieden wij graag de oplossing met glasverfsets voor keukenachterwanden.


U kunt de op maat gemaakte glazen. Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken. Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts