woensdag 31 augustus 2016

Sidetable bank

Tot €5extra op Fauteuils, Voetenbanken en Banken. Bekijk ons Ruime Assortiment. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Design fauteuils tegen lage prijzen. Bestel hier stoelen online.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.

Bezorging waar en wanneer je wilt. Sidetable - Bank op maat Het perfecte meubelstuk voor het plaatsen van sfeerstukken in de woonkamer, het opbergen van speelgoedboxen kussens en als decorstuk. Op maat, dus precies pas voor uw woning. Het unieke aan deze sidetable is dat hij, wanneer nodig, uitstekend inzetbaar is als bank.


Bank bijzettafel sidetable van hardhout bijzonder design. Deze bank , tafel, bijzettafel, sidetable (kies maar hoe je hem gaat gebruiken) is 119cm breed en gemaakt van. Op het tafelblad van de sidetable plaats je klassieke accessoires zoals kandelaars, vazen of een gedroogd boeket.


Woon je in een modern en nieuw huis, kies dan voor een moderne side table met rechte hoeken.

Met een spiegel erboven heeft de sidetable genoeg aan een plant in een stijlvolle pot. Een sidetable is erg praktisch om te hebben in je interieur. Daarom wordt het ook weleens een wandtafel genoemd. Ook in de woonkamer is de tafel geschikt om als decoratie te dienen.


Wanneer (een deel van) je bank in het midden van de ruimte zetten, is het tafeltje perfect om tegen de achterkant van je bank aan te zetten. Op de foto heeft de tafel een praktische plek gekregen direct achter de bank , midden in de ruimte. Het extra opbergvak is is een uitgelezen plek voor boeken en tijdschriften. Voor nog meer sfeer in je woonkamer zet je een sidetable achter je bank ! In plaats van een sidetable kun je ook een plank tussen de muur en de bank bevestigen.


Maar een sidetable of een bijzettafel is meer dan een stuk tafeloppervlak: het is ook een opbergplek voor allerlei spullen. Pak ze in een mand en schuif die onderop de tafel. Bovenop de sidetable kan je naast mooie spullen ook handige spullen kwijt. De sidetable past door zijn smalle formaat overal in huis.


Ook biedt de sidetable ruimte voor leuke woonaccessoires zoals een mooie plant om je ruimte op te fleuren. Hij is bovendien ontzettend handig en multi-inzetbaar. Gebruik de sidetable als compacte werkplek, kaptafel of als opbergoplossing. Een stijlvolle sidetable , ook wel bekend als wandtafel, is een zeer welkome aanvulling in je interieur, want met zo’n sidetable maak jij die kale wand in huis gezellig.


Bovendien kunnen sidetables ook nog wat extra opbergruimte bieden, dus sla je twee vliegen in één klap.

Kies uit 2producten vanaf € 399. Bespaar tot wel via kiesproduct. Als handige opberger in de hal of achter de bank voor je mooie tafellamp. De Troubadour Interieurs heeft een breed en wisselend aanbod van houten sidetables. Say it with your sidetable.


Wil je een hip statement maken in je interieur? Dan is de sidetable op dit moment the way to go. Niet zo gek dat de sidetable aan een opmars is begonnen. Een mooi én functioneel meubelstuk. Je bijzettafel staat tof achter een bank of brengt dat saaie hoekje helemaal tot leven door ‘m tegen een kale muur te plaatsen.


De smalle sidetable kun je overal kwijt achter je bank. Tegen die een lege muur in je gang met een mooie vaas en lamp, in de woonkamer achter de bank met wat planten en laat je creativiteit de vrije loop. Handig is om een in hoogte verstelbare tafel te maken. Deze kun je eventueel ook ergens anders plaatsen.


Een sitetable naast een bank met mooie planten kan werken als een chique roomdivider of een handige plek om je glazen neer te zetten. Voor een grote, lege muur hebben we schitterende eyecatchers in onze collectie. Zo wordt een leeg stuk muur een prachtig deel van je interieur met een side table. Zo weet jij precies welke hoogte jou zelfgemaakte sidetable moet krijgen en waar je nog meer rekening mee moet houden als jij zelf een lange smalle sidetable wil gaan maken voor achter de bank. Een lange smalle sidetable maken is niet moeilijk en is vanaf nu ook nog eens heel leuk en makkelijk om zelf te maken.


Prachtig uniek oud authentiek bankje of sidetable met drie lades. Ode aan de sidetable : het eigentijdse tafeltje dat op iedere plek in huis tot zijn recht komt. Vanwege de smalle vorm kun je hem gemakkelijk kwijt in de hal, tegen de achterkant van de bank of als stoer alternatief voor de kaptafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts