donderdag 25 augustus 2016

Spuiterij meubels

Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen! De passende fauteuils - OTTO.

Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Uw bestaande meubels worden voor het spuiten zorgvuldig geschuurd en vervolgens veelal liggend gespoten. Heeft u onlangs een houten tafel gekocht? Met een beschermende beitslaag blijft deze tafel langer mooi.


Niet alleen nieuwe meubels , ook oude meubels kunt u laten spuiten in onze meubelspuiterij. Vele mensen gingen u voor en het spuiten van meubels is inmiddels uitgegroeid tot specialiteit van spuiterij Jansen. In onze meubelspuiterij kunnen alle soorten meubels van een nieuwe kleur voorzien worden.

Of het nu gaat om badkamermeubels, keukenmeubels of andere meubels , u kunt vrijwel altijd terecht. Meestal is het nodig om het meubel eerst volledig te ontlakken of anders te bewerken. Hierna spuiten wij met de grootste zorg de meubels over in een vrijwel stofvrije cabine. U bent van harte welkom om te kijken hoe we te werk gaan.


Neem contact op met Ronald Mierop voor meer informatie. Onze meubelspuiterij is dé plek voor een professionele afwerking van uw meubels. Bij MI Spuiterij , meubel renovatie en spuiterij blazen wij uw meubels en keuken weer nieuw leven in! Hierdoor krijgt uw huis weer een nieuwe uitstraling en kunt u opnieuw genieten van uw oude investering. Wat natuurlijk ook kan, is uw TV meubel in onze meubelspuiterij laten overspuiten.


Als u een nieuwe televisie met een speciale kleur, of leuke lampen voor bij de televisie heeft gekocht, dan is het natuurlijk leuk als uw TV meubel bij deze kleuren past. Maar ook winkelinterieurs spuiten wij in iedere gewenste kleur. VERZIN HET, EN WIJ SPUITEN HET! Uw meubels of keuken laten overspuiten is een slimme en voordelige keuze. Door hergebruik voorkomt u allereerst de aankoop van compleet nieuw meubilair.


Bovendien kunt u met uw eigen meubels toch een geheel nieuwe stijl creëren. Overspuiten geeft een mooier en strakker effect dan. U zal versteld staan van de mogelijkheden die u heeft, door uw meubels opnieuw te laten spuiten.

Alles komt strak in de verf te staan, waardoor u als het ware de meubelzaak inloopt en u een stel nieuwe meubels uitzoekt. Het voordeel hiervan aan de andere kant is dat u de meubels kunt gebruiken waar u aan gewend bent. Zijn uw meubels beschadigd of laat uw interieur gebruikssporen zien maar bent u nog wel tevreden met uw meubels ? Dan is het zonde deze weg te gooien!


Grootste keus uit meubels , woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bestel direct jouw Meubel op beslist. Ris Roubos Industrieel Spuiterij is al jaren gespecialiseerd in meubels spuiten.


Wij voorzien al uw tafels, kasten en andere meubelen graag van een gloednieuwe lak. Interieurbouwers krijgen opdrachten van particulieren voor de bouw en wij verzorgen in eigen werkplaats de verdere afwerking. Meubels , keukens of bijvoorbeeld een muziekinstrument, kunnen in iedere kleur, (zijde)glans of twee componentenlak, geheel of gedeeltelijk gespoten worden.


Wij pleiten altijd voor het gedeeltelijke behoud van de bestaande structuur of houtnerf. Spuiterij Bemelman hersteld schade aan caravan, camper, auto, en motor-fietsen. We herstellen ook niet verzekerde schades dus WA schade, herstellen ook met 2e hands of imitatie onderdelen om de prijs laag te houden. Op deze manier heeft u zelf de volledige controle en wordt op basis van uw input een kwalitatief hoogstaand meubel door Memas gecreëerd.


Uw product zal uiterlijk binnen drie weken bij u thuis bezorgd worden. Memas beperkt zich echter niet tot het leveren van nieuw ontworpen meubelen. Spuiterij Elfrink is een vakkundige, veelzijdige en flexibele meubelspuiterij voor particulier en bedrijf.


Nieuw gemaakt of gebruikt, u kunt met vrijwel alles op het gebied van meubel - en interieurspuiten bij ons terecht. Al jaar door geheel Nederland. Meubelspuiterij voor het spuiten van meubels , keukens, deuren, raam shutters enz.


U kunt natuurlijk wel gewoon een offerte aanvragen, die behandelen wij dan in het nieuwe jaar. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude kast, complete keuken, meubels of deuren vakkundig te laten behandelen in een door u gewenste kleur. In onze moderne state-of-the-art spuitcabine spuiten wij alles behalve auto’s.


Ton de Rooij verzorgt het spuitwerk voor particulieren en bedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts