maandag 22 augustus 2016

Cursus stylist interieur

Voor iedereen die het leuk vindt om met interieur bezig te zijn! Leer je waar je op moet letten bij het indelen van een ruimte. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Lesgeld terug als je niet slaagt.


Gratis cadeau bij inschrijving.

Studeer in je eigen Tempo bij NTI. Start nu een Cursus bij NTI! Extra informatie: Al onze cursussen en opleidingen zijn btw vrijgesteld en inclusief inschrijvingskosten, literatuurkosten, begeleiding voor jaar en examenkosten.


Mocht je voor een cursus of opleiding een examen dienen af te leggen bij een extern examenbureau dan staan de kosten duidelijk op de betreffende cursuspagina. Kamers zijn smaakvol ingericht, passen bij de leefstijl van de bewoner, en zijn kind- of diervriendelijk. Ben je zelf ook vaak bezig met het veranderen van je interieur , en lijkt het je leuk om je eigen huis ook zo’n metamorfose te geven?


Dan is de erkende cursus interieurstyling zeker iets voor jou. Wel is onze ervaring dat cursisten die de cursus Basis Styling hebben gevolg een grotere kans maken om toegelaten te worden.

Veel cursisten volgen een cursus om uit te vinden of de opleiding eventueel geschikt voor ze is, of ze het leuk vinden, of ze het niveau aan kunnen, etc. Schrijf je dan in voor de cursus Interieurstylist en ga aan de slag met eindeloos veel verschillende materialen, kleuren en ontwerpen. In deze veelzijdige cursus leer je ook klantgericht werken en advies op maat geven. Zo stel jij straks voor iedereen een droominterieur samen! Een onmisbare a anvulling op de basiscursus dus!


INHOUD Wat leer je tijdens de vervolg cursus ? Tijdens de vervolg cursus leer je hoe je straks écht aan de slag kunt binnen de interieur branche. Wil jij aan de slag als professioneel interieurstylist bij mensen thuis of in kantoren? In maanden leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om een stylingplan op te stellen voor een schitterend interieur. Deze cursus interieurstyling behandelt onderwerpen als kleur, materiaal en kunst. Het studieprogramma is flexibel en uitgebreid.


Studenten volgen bij ons cursussen die na een goed afgerond jaar worden omgezet in studiecertificaten. Wij bieden de volgende studierichtingen aan: modestyling, modevormgeving, dessinontwerpen, interieurstyling, allround styling , mediastyling, fotostyling en reclamevormgeving. Styliste worden, ontwerper of fotograaf? Hier vind je de vakopleiding die bij je past.


Mode, interieur , fotografie, trendwatching, conceptontwikkeling, productontwerp, vastgoe retail, fair trade. Op zoek naar een opleiding op het gebied van interieurstyling of binnenhuisarchitectuur?

Bekijk nu de mooiste styling. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Opzoek naar een specifiek product of dienst?


U vindt alle categoriën op onze website. LOI – Cursus interieurstyling. Elk deel van de cursus bestaat zowel uit een theorie als praktijkopdracht, die leerzaam en ontzettend leuk zijn om te doen. De ontwerpstudio van Studio E. De cursus wordt op avonden van 19. Zijpendaalseweg in Arnhem.


Ook als je al werkzaam bent in deze sector, maar je kennis en vaardigheden op het gebied van interieurontwerp en styling verder wilt ontwikkelen, is deze opleiding een echte aanrader. Deze opleiding is ontwikkeld voor iedereen die zich bezig wil houden met interieurontwerp en styling. Dan kun je uitstekend terecht bij Linnartz Opleidingengroep, want hier worden de beste opleidingen op het gebied van styling aangeboden. Waarom kiezen voor een styling opleiding?


In deze tijd waarin beeldcultuur allesbepalend is, wordt het vakgebied styling steeds belangrijker. De bachelor-opleiding Interior Design and Styling (Jan des Bouvrie Academy) van Saxion stoomt je klaar voor het uitdagende beroep van ruimtelijk vormgever. Bij het HMC waren de docenten leuk, stonden toffe machines, de school was net nieuw en met deze opleiding ben je verzekerd van werk, ik wilde naar het HMC! Een binnenhuisarchitect is verantwoordelijk voor het interieur , decoratie, en de functionaliteit van de ruimte van een klant, of de ruimte nu commerciële, industriële of residentiële doeleinden heeft.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts