dinsdag 28 juni 2016

Steigerhout wit verven

Wordt gebruikt om meubels, tuinmeubels en andere timmerwerken mee te maken. Goede kwaliteit en persoonlijk advies voor een lage prijs. De Grootste Verfleverancier van Nederland.


Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Witte verf voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.

Want steigerhout verven helpt jou om een meubel te creëren dat er uniek en prachtig uitziet. Wat ook leuk is, is dat het verven van steigerhout helemaal niet veel geld kost en door iedereen te doen is. Je hoeft geen schilder te zijn om steigerhout te verven. Want met een goede kwast kom je al behoorlijk ver met het verven van steigerhout ! Binnen kun je het beste je steigerhouten meubels verven.


Beitsen of in houtolie zetten is natuurlijk ook mogelijk. Maar verf staat net even wat beter binnenshuis. Na het bovenstaande zijn we begonnen met het verven van de tafel.

We begonnen met een witte grondverf op waterbasis. Deze dekte meteen goed en gaf al een eerste indruk over hoe de tafel er in het wit uit zou zien. Daar waren we al heel blij mee.


We deden over het verven ongeveer anderhalf uur. Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect? Steigerhout whitewash verven in stappen. Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden. Je steigerhouten meubels worden blikvangers met Greywash en Whitewash.


Een beits op waterbasis waarmee je de houtnerf accentueert en je meubels een decoratieve afwerking geeft. Wash is geschikt voor binnen- als buitengebruik en makkelijk aan te brengen. Wij schuren de deur licht op en beitsen hem vervolgens me de steigerhout beits whitewash van Tenco. Dankzij de transparante beits van Tenco blijft de structuur van het hout zichtbaar waardoor het karakter behouden blijft en tegelijkertijd beschermd wordt met een mooie witte laag. Vochtregulatie is extra belangrijk voor als u steigerhout wilt verven.


Daarom is Moose Fãrg matte beits voor steigerhout zo praktisch, duurzaam en gemakkelijk. In ons assortiment hebben wij diverse kleuren steigerhout beits geschikt voor alle overige types zachthout. Deze kleuren komen exact overeen met de diverse types steigerhout die wij in deze kleuren aanbieden.


Het is dus altijd handig om een blik erbij te bestellen voor eventueel gezaagde kanten.

Oud steigerhout is meestal vergrijsd met wit uitgeslagen plekken of bijna wit met hier en daar een grijze waas, of vlekken die wat donkerder zijn. Om dit effect na te bootsen is het dus zaak om met twee tinten te werken. Hierboven zie je het resultaat van een van mijn kleurtesten. Rechts zie je een echt stuk oud en gebruikt steigerhout. In principe kan jij van gebruikt steigerhout ook prachtig white wash steigerhout maken, maar het eindresultaat zal wel wat ruwer steigerhout opleveren.


Met nieuw steigerhout white wash steigerhout maken is iets makkelijker, doordat het nieuwe steigerhout logischerwijs een egaler oppervlak heeft. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Je kunt natuurlijk gewone verf gebruiken om steigerhout te behandelen, echter is deze dan compleet dekkend en dat is eigenlijk niet de bedoeling. Dat komt omdat steigerhout één van de goedkoopste houtsoorten is. Voor ongeveer Euro oerstrekkende meter kan je al steigerhout kopen. En het is makkelijk om te verwerken en je kan steigerhout voor zowel binnen als buiten gebruiken.


Ontdek hier wat je wel en niet moet doen. Voor het verven van steigerhout (buiten) is het belangrijk dat u een. Hieronder ziet u een selectie van vier verschillende kleuren: een wit -, geel-, rood- en een. Door steigerhout te bewerken met verf of beits gaat het hout langer mee. Kan ik steigerhout verven ? Beitsen, oliën, in de was zetten en whitewashen kan allemaal.


Zorg er wel voor dat het middel vochtregulerend is. Elke houtsoort splintert, maar bij steigerhout gaat het om lange en zachte splinters. Door te schuren verminder je de kans op splinters aanzienlijk. Nieuw geschaafd hout welke nog een stuk gladder zijn dan nieuwe planken.


Geschaafd hout biedt een nog strakker meubel dan geschuurd steigerhout en is uitermate geschikt voor meubels welke met een dekkende verf behandeld worden. Aan onderstaande afbeeldingen kunnen geen rechten ontleend worden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts