donderdag 30 juni 2016

Creastone waterschalen

Creastone waterschalen

Vanuit mijn passie voor water en mooie vormen, ontwerp en maak ik tijdloze waterornamenten, waterschalen en tuindecoraties die passen in elke tuin. Wanneer u van plan bent waterschalen aan te schaffen, wilt u natuurlijk kwaliteit in huis halen. Met een waterschaal van beton kiest u voor die kwaliteit met een lange levensduur. Al onze waterschalen worden in Nederland met de hand gemaakt van duurzaam beton. Bekijk ook eens onze andere waterschalen sets.


Creastone waterschalen

Kies de kleur die bij uw tuin past Elke tuin is anders, en smaken verschillen. Deze waterschalen set bestaat uit twee schalen met een diameter van cm. Beide schalen hebben een wateruitloop, en één schaal heeft ook een water inloop in het midden. Allemaal gemaakt van hoogwaardig gietsteen met een zeer lange levensduur. Bent u op zoek naar iets vernieuwends voor in de tuin?


Dan zijn onze waterschalen wellicht iets voor u. Met onze jarenlange ervaring hebben we al verschillende sets samengesteld. Onze waterschalen zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Vervolgens plaatst u de schalen en zijn deze door de onderbouw gemakkelijk bij te stellen. Dan hebben wij de oplossing voor u! Met de Cortenstalen waterschalen van Het Tuinstel creëert u een rustige sfeer in uw tuin, weerspiegelt u de omgeving. Daarnaast ogen ze ook nog eens super mooi!


Creastone waterschalen

Maar ook als drink- en badplaats voor vogels of natuurlijk als mooi decoratie stuk. Uiteraard zitten er in deze schaal geen gaten. Deze vijver is een aanwinst voor elke tuin, of die nu een Engels ontwerp heeft, door strakke lijnen wordt gevormd of zeer kindvriendelijk is.


Zo kunt u genieten van het geluid van water en kunt u zien hoe het water door de vele schalen heen stroomt en van schaal naar schaal valt. De tijdloze ronde vormen passen in elke soort tuin. Door de duurzaamheid van het materiaal hebben deze schalen een lange levensduur. Daarom geven wij drie jaar garantie op dit mooie product. Hierbij waren we altijd op zoek naar elementen die iets extra’s toevoegden aan de omgeving.


Gratis retourneren dagen bedenktijd. Waterschaal set geeft door zijn. Handgemaakte waterschalen van Creastone. Rustieke en stijlvolle cascade. Gemaakt van duurzaam beton.


Unieke, handgemaakte waterschalen voor tuin en vijver. Over de waterschaal set 4: een beekloop kennen we allemaal. Echter is het vallende water hier vaak niet zichtbaar of hoorbaar.


In tegenstelling tot veel andere waterornamenten komt het water bij waterschalen los van het element wat een unieke waterbeleving toegevoegd aan uw tuin. Een stijlvolle en veilige waterloop Creastone levert complete sets voor een stijlvolle en rustieke waterloop. De waterschalen worden met de hand gemaakt.


Creastone biedt handgemaakte en duurzame waterornamenten, waterschalen en tuindecoratie voor in uw tuin of terras. Artikelen van Creastone koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts