donderdag 16 juni 2016

Mdf plinten monteren

Mdf plinten monteren

Verkrijgbaar in wit of gitzwart. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Waterwerend MDF met kabelgoot! Plinten met een fijne ronding. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm.


Mdf plinten monteren

De artikel heeft betrekking op het aanbrengen van onze MDF plinten en massief houten plinten. Lijmen: Indien de plint op een vloer geplaatst wordt, kan er volstaan worden met het alleen lijmen van de plinten. De leverancier van MDF plinten inclusief montage. Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen?


Wij leveren en monteren MDF - plinten in alle soorten en maten in bestaande woningen, nieuwbouw en kantoorpanden. Wist u dat een moderne MDF - plint veel voordelen heeft? Naast een mooie strakke uitstraling, gaat het monteren van moderne MDF - plinten snel en gemakkelijk. Ze zijn vormvast, stevig, goed te frezen en (in verstek) te zagen. Uiteraard kunnen wij ook de MDF - plinten voor u plaatsen.


Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Dit geldt niet voor RVS- plinten en plinten hoger dan 1mm. Wil je deze plinten laten monteren ? Vraag dan een offerte aan. Montage van andere producten en overige werkzaamheden. Bij een buitenhoek werk je als volgt: Zet de nieuwe plint tegen de laatst geplaatste aan, teken af waar de muur ophoudt.


Zaag de plint in verstek en monteer deze vervolgens. Kom je bij een binnenhoek, zaag dan eerst de plint in verstek, plaats de plint in de hoek en teken af hoe lang hij moet zijn. Onze monteur Roy legt u eenvoudig uit hoe u het beste een plint kan plaatsen en waar u op moet letten als u de plint gaat monteren.


In dit filmpje laten we zien, hoe je een MDF plint plaatst bij een deurstijl. Oftewel hoe eindigen we met een verstek. Actielaminaat laat zien hoe deze. Bij het lijmen van plinten kun je voor extra stevigheid de vast-los-vast methode gebruiken. Hierbij plak je de plint (van kit voorzien) tegen de muur en trek je deze meteen weer los om de lijm vijf minuten te laten drogen.


Vervolgens plak je de plint opnieuw stevig tegen de muur. Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Ons ervaren montageteam plaatst graag de MDF sfeerplinten van uw keuze in ieder type woning.


Vind mdf plint het nu op Kensaq. Ook lastige hoeken zijn voor ons geen probleem. De MDF plinten zijn en afgelakt in alle RAL kleuren. Eventueel leveren ook monteren. De mannen die de plinten kwamen monteren waren vriendelijk en spontaan.


De plintjes zijn netjes gemonteerd en ook lekker snel! Als je opzoek bent naar mooie plinten en zelf niet zo handig bent of gewoon geen tijd hebt om het zelf te monteren , dan is stuntenmetplinten zeker een aanrader! Zo te monteren bij afbouw: Doordat deze MDF plinten zijn voorgelakt is overschilderen niet direct noodzakelijk. Dit is tijdwinst bij afbouw.


Mdf plinten monteren

Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk. Nu de vloer mooi ligt, wil ik het graag mooi afmaken met plinten. Het zijn staande (eiken) plinten.


Het installeren van plinten kan een leuk project zijn in je eigen huis, als je tenminste tijd hebt en geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts