donderdag 16 juni 2016

Kunststof hdpe

Kunststof hdpe

Het materiaal heeft een apolair oppervlak en is derhalve niet te verlijmen. HDPE kunststof is een veilig materiaal dat uitstekend recyclebaar is, het kan namelijk worden omgesmolten. Bij eventuele verbranding van HDPE zullen er daarom geen schadelijke stoffen vrijkomen.


Kunststof hdpe

Toch is het lonend om uw HDPE te scheiden van uw restafval. HDPE platen, gratis op maat gezaagd. HDPE oftewel High Density Polyethyleen is dankzij haar veelzijdige eigenschappen en scherpe prijs één van de meeste gebruikte kunststoffen. Om een aantal eigenschappen te noemen: Volledig geschikt voor levensmiddelen, chemisch bestendig, perfecte elektrische isolatie, taai en slagvast.


De toepassing van HDPE staf, plaat, buis etc. Ontzettend veel materialen worden van hdpe gemaakt, waarom? Prijstechnisch ten opzichte van kunststoffen , metalen of houtsoorten interessant. Speciaal voor u op maat gemaakte HDPE Zwembaden en Vijvers.


Al meer dan jaar ervaring in kunststof lassen. Toepassingen zijn vooral in de levensmiddelen industrie als snijplaten, geleide strippen in de verpakkingsindustrie en verder als bekleding van bakken, silo’s, laadbakken en glij- en stansplaten en als filtermateriaal (poreuze plaat). Bij HDPE 1mag een buis met een waarde van 0gelast worden op een buis of hulpstuk met een waarde van 005. In de kunststof apparatenbouw en leidingsystemen wordt polyetheen altijd door middel van lassen met elkaar verbonden. Daarnaast wordt HDPE ook gebruikt als grondstof voor de fabricage van flexibele kunststof producten zoals plastic tassen en vuilniszakken.


HDPE is één van de meest duurzame kunststoffen. Van Polycarbonaat, Plexiglas, Pvc tot geschuimd pvc, en hdpe platen. HDPE kan worden belast tot een temperatuur van graden Celsius.


Kunststof hdpe

Kortstondig graden meer. Polyetheen (PE) wordt ook gebruikt voor gas-, drinkwater- en rioolwaterleidingen. Vanwege de grotere stijfheid is PE geschikt voor leidingen die onder druk staan. Dit is ook de reden dat er vaak mantelbuizen van gemaakt worden. HDPE is, samen met PA (Nylon), PVC en PP (Polyprop), de meest toegepaste kunststof in de industrie.


Wij bieden u een breed assortiment kunststof platen met een zeer hoge kwaliteit aan. Ridderflex levert HDPE voornamelijk in de kleuren wit (naturel) en zwart. Andere kleuren zoals groen, blauw, rood en geel zijn ook leverbaar. Voor buitentoepassingen wordt meestal een UV-bestendige zwarte kwaliteit gekozen.


Bovendien wordt HDPE geproduceerd met een geringe belasting van het milieu. Welkom bij Withoos Kunststof Techniek Wij zijn gespecialiseerd in de bewerking van diverse kunststoffen. Dit doen we voornamelijk door het lassen van de kunststoffen. De meest voorkomende materialen die we gebruiken zijn: HdPe , PP, PVC en PPS.


HDPE Vijvers Meer informatie HDPE vijvers in alle soorten en maten Plaat materiaal HDPE 10mm of anders naar wens. Een kant en klare vijverbak die in de fabriek op maat wordt gemaakt. Van HDPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof platen.


Deze vijver is van hoogwaardige kwaliteit, uv- en ozonbestendig en heeft daarom een zeer lange levensduur. Wij kunnen ons eco PE platen leveren in LDPE, MDPE en HDPE uitvoering. Afhankelijk van de toepassing kunnen wij u hierover advies geven. In het algemeen heeft het materiaal een goede chemische bestendigheid tegen basen (logen), oliën en oplosmiddelen. Wij faciliteren in de benodigde lasgereedschappen, maar adviseren ook de meest efficiënte verwerkingsmethode.


Er zit echter wel een wezenlijk verschil tussen de twee soorten polyetheen. In onderstaande alinea’s lichten we kort wat meer toe over LDPE en HDPE. Kunststof wordt sinds jaar en dag gebruikt voor veel uiteenlopende toepassingen.


Hierbij wordt polyetheen (PE) veruit het meeste. Het grootste voorraadprogramma HDPE massieve plaat van Nederland. HDPE wordt voor verschillende producten gebruikt vanwege de lage kostprijs en de geringe belasting voor het milieu.


Bestel uw kunststof platen voor 17:uur, de volgende werkdag in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts