donderdag 30 juni 2016

Primer spuitbus

Primer spuitbus

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Motip Primer prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Daarnaast zorgt een epoxy grondverf tevens voor een geweldige hechting van de autolak op metaal en aluminium.


Dankzij de roestwerende eigenschappen, is deze epoxy primer ideaal geschikt voor op metaal. De spuitbussen van SprayMax staan bekend om hun fantastische verneveling die zorgen voor een strak en glad professioneel eindresultaat. Universele primer voor autolak. MoTip Primer spuitbus is een universele grondverf voor de hechting van autolak en verf op iedere ondergrond. Dankzij het vullend vermogen is deze primer in staat om kleine oneffenheden in ieder oppervlak op te vullen.


Een primers in spuitbus bestellen kan hier! Goedkoop en snel een primers voor kunststof en metaal! Acryl Primer Wit is niet geschikt voor polypropyleen. Colormatic 1K Epoxy Primer spuitbus is een professionele 1-componenten sneldrogende EP primer die voor alle doeleinden te gebruiken is.


Deze Epoxy Primer zorgt voor een uitstekende hechting op plaatstaal, verzinkt staal, aluminium en geanodiseerd aluminium. De lak hecht optimale aan de afwerklaag op hout, metaal, de meeste harde kunststoffen en keramische materialen. De primer is geschikt voor moeilijk te schilderen voorwerpen zoals spijlen, buizen en rotan. Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken.


Primer spuitbus

Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2. Door een primer te gebruiken laat de lak niet los van het oppervlak en zorg je dat de verf langdurig blijft zitten! Een grondverf is onmisbaar wanneer je autolak gaat spuiten.


Onze hechtprimers kunnen zowel op een kaal oppervlak, als gelakt oppervlak gespoten worden. Ideaal voor moeilijk te schilderen oppervlakken zoals buizen, rotan en spijlen. Overspuitbaar na uur met alle laksystemen.


Deze primer is zowel binnen als buiten te gebruiken. Vandaag bestel morgen in huis! Maar ook corrosiewerende eigenschappen. Aanbevolen voor zowel grote oppervlakken als spotrepair werkzaamheden.


Kan ook bijvoorbeeld worden gebruikt voor de isolatie van door geschuurde plekken. Om te kunnen controleren of de deuk goed is geschuurd gebruikt u controlepoeder of Mat zwart. De poeder brengt u aan met een ‘spons’ en mat zwart spuit u over het oppervlakte aan. Een tip bij de spuitbussen : houd de spuitbus ondersteboven en spuit even.


Zo gaan de gassen eruit en maakt u de kop schoon van de spuitbus. Het aanbrengen van een dunne nevellaag is al voldoende om de hechting op kunststof delen te verbeteren. Grijze primer in 500ml spuitbus , zorgt voor een optimale hechting op metaal, hout en kunststof. Sneldrogend en makkelijk schuurbaar.


De lak zelf is niet in de beste staat meer, de kleur is aardig vervaagd maar zie ondanks de beschadigingen nog geen roest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts