maandag 20 juni 2016

Histor muurverf glans

Histor muurverf glans

Histor muurverf op Vergelijk. Muurverf al vanaf €1online. Kies uit producten vanaf € 295. De muurverf heeft een subtiele glans en dekt zeer goed. Kenmerkenblad Veiligheidsblad.


Histor muurverf glans

Gebruiksdoel: Het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Creëer de sfeer die jij wenst en word opnieuw verliefd op je woning. Ben jij op zoek naar een mooie muurverf om je huis mee op te knappen?


Bestel direct je verf online of kom langs in onze bouwmarkt voor persoonlijk advies en meer inspiratie. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk muurverf kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende muurverf aanbiedingen of een muurverf aanbieding op een bepaalde muurverfsoort of merk.


Histor muurverf glans

Elke muurverf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Waar andere verf gaat bladderen en z’n kleur. Glans muurverf voor binnen,.


Creër een leuk effect met metallic verf, glansverf of glitterverf. Diverse soorten kleuren metallic-, glans en glitterverf vind je in ons assortiment. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Zo vind je bij ons altijd de verf én de kleur die bij je past.


Om muurverf in jouw kleur te laten mengen is het enige dat je nodig hebt de unieke kleurcode van de verf die je wenst. Hardnekkig vuil is makkelijk te verwijderen met een vochtige schoonmaakdoek, zonder dat je muur hiervan gaat glimmen. Een ideaal product voor bijvoorbeeld keukens en kinderkamers. De inhoudsmaat is liter.


Waterverdunbare muurverf voor binnen en op basis van kunstharsdispersie: dekt goed en geeft een mooi. Deze muurverf dekt ontzettend goed en geeft de muren een subtiele glans. Doordat deze muurverf een poedermat eindresultaat geeft, bereikt u met deze goed dekkende muurverf een krijtverf effect.


Glanzende basismuurverf voor binnen, op watergedragen kunststofdispersie basis, speciaal voor verfmengmachines. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Verfdiscounter heeft een groot assortiment aan topmerken voor de laagste prijzen. Door onze lage kosten en goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u, met scherpe prijzen, professioneel gereedschap en doe-het-zelf-artikelen leveren.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden pleisterwerk, metselwerk en beton, gips, gipskarton en boardplaten. Voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen. Lak Zijdeglans is extra dekken beschermt tegen krassen en blijft lang zijn glans en kleur behouden. Bijzonder geschikt voor renoveren van wanden en plafonds.


Histor muurverf glans

Monodek is makkelijk te verwerken, duurzaam en geurarm. Mat, zijdeglans of hoogglans verf of lak? Wat vind je mooi, is het meest duurzaam en het beste voor jouw schilderklus? Lees hier alles over glansgraden!


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts