maandag 20 juni 2016

Prikbord houten lijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Koop direct online in onze shop! Grote prikborden , ronde prikborden en prikborden op maat.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.

Bereken wat jouw houten kozijn kost. Deze beprikbare wereldkaart is uniek en origineel! Het wereldkaart prikbord is voorzien van een houten lijst. De houten lijst zorgt ervoor dat dit prikbord een stijlvolle en gezellige look heeft. Je kunt hem hierdoor overal kwijt, in de huiskamer, de keuken, de gang, noem maar op!


Gebruik hem voor foto’s, kaarten of andere leuke decoraties. Hoe dan ook, dit stijlvolle prikbord zal geheid in elk interieur passen en altijd handig van pas komen.

Het betreft een duurzaam en robuust prikbord voor vele jaren plezier! Nu rust het bord op schroeven en dat werkt prima. Natuurlijk ogend prikbord met een oppervlak van jute. Ideaal voor thuis, op kantoor of op school.


Door het gebruik van jute krijgt het prikbord een hele andere uitstraling dan een gewoon prikbord met kurk of vilt. Gekleurde wereldkaart met houten lijst. Compleet met bevestigingsmaterialen. U kunt kiezen uit een aantal standaardmaten, maar we maken de prikborden ook op maat voor u ( prikbord op maat). U kunt voor het stofje kiezen uit verschillende dessins (zie kopje: `stofjes prikbord `).


Snelle levering en topservice. Kies uit producten vanaf € 175. Deze prikborden zijn een zeer prijsgunstig alternatief voor de prikborden met alluminium. Dit Ecologisch verantwoorde prikbord van 60x80cm is een zeer prijsgunstig alternatief voor de prijsbewuste klant.


Prikbord met een jute prikoppervlak. Bekijk alle prijzen van houten lijst en bespaar tot.

Voordelig prikbord met een sierlijke blank houten lijst en kurk prikoppervlak. Dit prikbord met blank houten lijst wordt geleverd incl. Zet je foto in een houten lijst ! Het prikbord kan zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Wat is er leuker dan een foto van het gezin in een mooie houten lijst ? Het klassieke gevoel dat het hout meegeeft, maar ook het strakke design dat het heeft in combinatie met de overige woondecoratie.


Je kan dus wel stellen dat een houten lijst in elk interieur thuis hoort! Staat de gewenste afmeting er niet bij of wilt u de lijst behandeld hebben neemt u dan contact met ons op. Snel en voordelig besteld bij Pro Office.


De grootste keus in borden en accessoires. Onze magneetborden kunnen niet beschreven worden met krijtjes. Gratis levering de volgende werkdag. Het is echt alleen een magneetbord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts