vrijdag 24 juni 2016

Glitsa lak

Glitsa PT tot goedkoper. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


U dient naast een hechtprimer af te werken met een PU-watergedragen of alkydharshoudende lak. De laatste kunt u ook over en watergedragen All-Grund primer toepassen. In de praktijk gebruiken wij uitsluitend watergedragen PU-verf voor het schilderen van binnentrappen.


Mits goed uitgevoerd doet dit qua duurzaamheid niet onder voor alkydharsverf. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak.


Glitsa lak

Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Het is een zeer slijt- en kras vaste trappenlak die geschikt is voor de bescherming van zacht- en hardhouten trappen en leuningen die intensief gebruikt worden.


Deze lak beschermt zachthouten- en hardhouten trappen (inclusief leuningen) welke intensief gebruikt worden. Geschikt voor een stroeve afwerking voor zacht- en hardhouten trappen. Kenmerken: - Kleurloze zijdeglanzende waterverdunbare lak. Deze hoogwaardige meubellak is geschikt voor alle houten meubelen binnen, die onbehandeld of gebeitst zijn. Hierdoor is de lak zeer slijt- en krasvast.


Glitsa lak

Kleurloze waterverdunbare lak welke versterkt is met polyurethaan-diamant. De lak is minder milieubelasten geurarm, snel droog en goed reinigbaar. Stofdroog na uur en overschilderbaar na uur. Uiteindelijk heb ik lagen lak aangebracht zowel met kwast als roller. Conclusie: Zeer goede, robuuste fijne lak ! Sneldrogende kleurloze zijdeglanzende waterverdunbare lak Stroef, slijt- en krasvast, water afstotend.


Deze lak is gewoon te koop bij de verf specialist en bouwmarkten. Ik heb mijn tafel ooit gespoten met botenlak, zag er mooi uit, maar ik heb een witte eethoek en langzaamaan vergeelt het toch en krijg je er toch krassen in. Door te lange belasting met alcohol kan verweking en mat slaan ontstaan. Het is een slijt- en kras vaste vloerlak die geschikt is voor bescherming van uw zachthouten vloeren en kurkvloeren.


Naast de versterking met Polyurethaan bevat deze vloerlak de unieke Diamant Technologie. Dit maakt deze parketlak geschikt voor vloeren met een intensief gebruik. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Zo geeft de trappenlak een antislipafwerking en biedt de meubellak bescherming tegen koffie en huishoudmiddelen. Die mooie tafel die zoveel herinneringen oproept? Lak voor hardhouten vloeren.


De lak voor hardhouten vloeren is lichtecht, vergeelt niet en ruikt niet. Het zijn drie belangrijke eigenschappen van de lakken, die de kwaliteit van de afwerking sterk ten goede komen. Op die manier is het een keuze voor hoge kwaliteit, terwijl je daar online een scherpe prijs voor betaalt. Transparante lak koop je bij HORNBACH.


Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Kan ik het tafelblad bij een meubelmaker onder een schaafmachine doorhalen, die bijv. Of moet ik de lak op een of andere manier chemisch verwijderen? In eerste instantie leek meubellak me logischer, maar die is geloof ik altijd in een glanzende variant.


Glitsa lak

Ben benieuwd naar andere reactie`s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts