vrijdag 10 juni 2016

Rubbol express

De verfleverancier van Nederland. Nu met korting op ons ruim en voordelig aanbod. Sikkens Rubbol lak voor groothandelsprijzen. Bestel nu bij onze webshops! Rubbol Primer Express maakt het mogelijk een aantal werkzaamheden snel na elkaar (op één dag) uit.


Sneldrogende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Deze buiten verf heeft een snelle droging en goede doordroging. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Nu in de vernieuwde verpakking!


Deze verf heeft een snelle droging en goede doordroging. Uitermate geschikt voor het verwerken bij lage temperaturen. Perfect voor het aflakken van de volgende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, welke wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.


Rubbol express

Hollandse klimaat met vochtige en regenachtige dagen. Ook bij goed weer is het een ideaal product. Rode Noorse den vooraf verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. De houtvochtigheid mag max. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bekijk alle product informatie hier! Uw meest complete verf- en behangwinkel.


Rubbol express

Primer Express is weervast, vochtregulerend en heeft een goede hechting op kaal hout en goed gereinigde en geschuurde oude verflagen. Ook is de sneldrogende primer aan te brengen op voorbehandelde metalen ondergronden. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Sigma S2U Satin, Nova Allure en primers koop je voordelig bij Verfonline-XL. Met Sigma S2U kun je lang genieten van een mooie laklaag! Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Express High Gloss kan worden toegepast vanaf °C en is dus perfect voor opdrachten in de herfst en winter, vroeg in de ochten of bij normale temperaturen als de aflak razendsnel moet drogen. De combinatie van de Express Primer en Express High Gloss maakt het mogelijk om lagen verf op dag aan te brengen. Hoogglans Verf die super snel droog is? Met dit product kun je het hele jaar doorwerken ook in de wintermaanden. Doordat hij snel droog is kun je nog net even snel voor de bui een laag aanbrengen zodat de schilder zijn tijd nog beter kan besteden.


Door de sneldrogende werking van deze primer, is het niet mogelijk deze te gebruiken voor metaal en kunststof. De lak is te gebruiken bij temperaturen tot rond de nul graden en biedt schilders de mogelijkheid om ook in de wintermaanden door te gaan met buitenwerkzaamheden. In wit alleen leverbaar in liter-verpakkingen.


Rubbol express

Rubbol Express High Gloss Verkrijgbaar in: L L L L L uit N00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts